Як виглядають діти зірок “МастерШеф”: Мартиновська має доньку, Літвінова сина, а Ліза Глінська – вагітна

Поки чоловіки-зірки кулінарного шоу МастерШеф не можуть наважитися на сімейне життя, жіноча частина суддівського складу вже давно обзавелася дітьми.

Ольга Мартиновська

Хто міг би стати парою для Мартиновсткої
Мартиновська, Літвінова та інші зірки  “МастерШеф” показали своїх дітей

Ольга Мартиновський вперше стала мамою близько 7 років тому. Її первістком стала прекрасна дівчинка Віра, яка народилася у законному шлюбі зірки з колегою. Однак, проблеми на роботі у чоловіка швидко призвели до того, що союз розпався. Дитина залишилася жити з матір’ю. Віруня є улюбленицею публіки шеф-кухаря.

Маленька дівчинка і за характером, і за зовнішністю нагадує справжнє сонечко. Вона дуже ніжна, тендітна, вихована та легка. Маленька красуня прекрасно ладнає з колегами матері, а актора взагалі вважає своїм хрещеним батьком.

Тетяна Літвінова

Мартиновська, Літвінова та інші зірки “МастерШеф” показали своїх дітей

Сину знаменитої Тетяни Літвінової їй вже 24 роки. Тривалий час він знаходився за кордоном, однак пізніше повернувся зі Сполучених Штатів Америки додому.

На відміну від Віруні хлопець з’являється на особистій сторінці зіркової матері в соціальній мережі Instagram набагато рідше. Не так давно Тетяна давала ексклюзивний інтерв’ю, в ході якого вперше розповіла, що її син активно займається волонтерською діяльністю, але захищати Батьківщину вона його не відпускає. Мовляв, не можу собі цього дозволити, хоча і знаю, що отримує серйозну критику за це.

Ліза Глінська

Зірка МастерШеф Ліза Глінська натякнула, що стала мамою
Мартиновська, Літвінова та інші зірки  “МастерШеф” показали своїх дітей

Ліза Глінська пережила доволі трагічну історію пов’язану з материнством, адже 15 років тому вона мала народити первістка, чого не сталося через недбалість лікарів. Малюк помер, а на наступну вагітність зірка наважилася через багато років. Про майбутнє поповнення в сім’ї стало відомо лише нещодавно, і виключно тому, що вонп оприлюднила на особистій сторінці фотографію з животом.

Але з іншої сторони досвід виховання дітей у Лізи є, адже вона стала мамою для сина свого чоловіка.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?