Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською: а що думає про це Христина Соловій? (Відео)

Як відомо, Святослав Вакарчук, який зростав у Львові завжди говорив українською мовою, і для українського глядача це ніколи не було новиною. Втім, зірка вміло володіє і російською.

Андрій Данилко та Святослав Вакарчук — це ветерани українського шоу-бізнесу. Вони застали його зародження, розквіт та занепад після 2014 року. І зараз ці дві фігури активно беруть участь у відродженні вітчизняної поп-культури.

Як відомо, обидва активно виступали українською мовою, але Святослав Вакарчук завжди був орієнтований саме на україномовну культуру, хоча і прославився далеко за межами України.

Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською

І зараз важко уявити співака в іншому амплуа, і тим паче уявити собі, що він також колись говорив російською на телебаченні, але й такий епізод був. Мова йде про СВ-шоу, яке транслювалося на українському телебаченні більше 20 років тому.

Вєрка Сердючка вела його здебільшого саме російською, хоча час від часу і переходила на українську. Святослав Вакарчук, ставши гостем програми також заговорив російською, переходячи на мову ведучої, але робив це набагато гірше, і було помітно, що йому дуже некомфортно.

В якийсь момент зірка більше не мучив себе, і врешті-решт все ж таки почав говорити солов’їною. У коментарях користувачі відкрито ділилися своїм здивуванням, адже ніколи не чули, як Святослав звучить саме російською.

Нагадуємо, що не так давно Христина Соловій потрапила у скандал через свої висловлювання на інтерв’ю з Машею Єфросиніною. Частина аудиторії не зрозуміла посилу артистки та трактувала її слова досить категорично, після чого співачка була вимушена дати пояснення на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і заявила, що у питаннях російської мови говорила лише на рахунок медійних персон.

Тим не менш, у розмові Маша також зачепила колишнього продюсера Христини Святослава Вакарчука, який неодноразово виступав в росії. Однак співачка зазначила, що це не може послужити аргументом, адже на росії він виступав виключно українською мовою, що судячи з усього, можна трактувати, як навпаки спробу популяризувати українське за кордоном.

Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку
Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською

“Океан Ельзи ніколи російською не співав. [Стадіони в росії вони збирали] тоді, коли росія не нападала на Україну. Мене з дитинства вчили ненавидіти все російське. Толерантність — це широке поняття, і вона може бути різною”

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?