Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською: а що думає про це Христина Соловій? (Відео)

Як відомо, Святослав Вакарчук, який зростав у Львові завжди говорив українською мовою, і для українського глядача це ніколи не було новиною. Втім, зірка вміло володіє і російською.

Андрій Данилко та Святослав Вакарчук — це ветерани українського шоу-бізнесу. Вони застали його зародження, розквіт та занепад після 2014 року. І зараз ці дві фігури активно беруть участь у відродженні вітчизняної поп-культури.

Як відомо, обидва активно виступали українською мовою, але Святослав Вакарчук завжди був орієнтований саме на україномовну культуру, хоча і прославився далеко за межами України.

Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською

І зараз важко уявити співака в іншому амплуа, і тим паче уявити собі, що він також колись говорив російською на телебаченні, але й такий епізод був. Мова йде про СВ-шоу, яке транслювалося на українському телебаченні більше 20 років тому.

Вєрка Сердючка вела його здебільшого саме російською, хоча час від часу і переходила на українську. Святослав Вакарчук, ставши гостем програми також заговорив російською, переходячи на мову ведучої, але робив це набагато гірше, і було помітно, що йому дуже некомфортно.

В якийсь момент зірка більше не мучив себе, і врешті-решт все ж таки почав говорити солов’їною. У коментарях користувачі відкрито ділилися своїм здивуванням, адже ніколи не чули, як Святослав звучить саме російською.

Нагадуємо, що не так давно Христина Соловій потрапила у скандал через свої висловлювання на інтерв’ю з Машею Єфросиніною. Частина аудиторії не зрозуміла посилу артистки та трактувала її слова досить категорично, після чого співачка була вимушена дати пояснення на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і заявила, що у питаннях російської мови говорила лише на рахунок медійних персон.

Тим не менш, у розмові Маша також зачепила колишнього продюсера Христини Святослава Вакарчука, який неодноразово виступав в росії. Однак співачка зазначила, що це не може послужити аргументом, адже на росії він виступав виключно українською мовою, що судячи з усього, можна трактувати, як навпаки спробу популяризувати українське за кордоном.

Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку
Святослав Вакарчук говорив з Вєркою Сердючкою російською

“Океан Ельзи ніколи російською не співав. [Стадіони в росії вони збирали] тоді, коли росія не нападала на Україну. Мене з дитинства вчили ненавидіти все російське. Толерантність — це широке поняття, і вона може бути різною”

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.