Колишня дружина Потапа Ірина Горова приголомшила виглядом єдиного сина від репера: виріс справжній красень

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила мережу правдою про те, як став виглядати її єдиний син Андрій.

Союз двох вельми популярних в українському шоу-бізнесі фігур, Потапа та Ірини Горової приніс не тільки доволі круті плоди у творчості, але і в тому, що стосується потомства.

Так, від репера продюсерка народила прекрасного хлопчика, який отримав ім’я Андрій. Зараз він вже підліток. Дитина дуже швидко дорослішає, і фанати навіть не встигають відслідковувати, як змінюється не тільки його характер, але зовнішність. Ще 3 роки тому він був копією свого батька, можливо ще тому, що копіював його стиль одягу, манеру розмовляти та інші звички.

Зараз вже він аніскільки не схожий на батька, а обличчям взагалі копія матері. Таку зміну у поведінці та зовнішності приписували результатам конфлікту між батьком та дитиною. Однак Ірина запевнила, що між ними прекрасні стосунки, і жодного непорозуміння між ними немає.

Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син від Потапа

Син Потапа дав своє перше інтерв'ю
Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син від Потапа

Вже багато років зірка виховує свого сина самостійно, і у найважливіший період, саме він став її опорою. Ірина зізнавалася, що була дуже вражена мужністю та сміливостю свого спадкоємця, коли родина зрозуміла, що Олексія немає поруч 24 лютого, але Андрій повністю перехопив ініціативу і проявив себе як голова сім’ї.

Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син від Потапа

Примітно, що хлопчик відмовився евакуюватися разом зі своїм батьком, коли той йому пропонував це зробити і залишився з матір’ю та сестрою. Зараз він вже дорослий юнак, Ірина говорить про те, що Андрій не любить фотографуватися для її блогу, і взагалі намагається зайвий раз уникати публічності.

Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син від Потапа

Однак, днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому засвітила сина. Помітно, що він став ще вищим, сильно змужнів, а його волосся стало темним.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.