В неї обличчя як у аристократки: Вакарчук відгуляв гучне весілля та показав неймовірної вроди наречену

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля та не зміг приховати своєї присутності там. Що сталося у житті фронтмена популярного гурту?

Тривалий час Святослав Вакарчук залишався офіційно холостяком. Хоча своє життя він пов’язав за прекрасною Лялею Фонарьовою, розписуватися він не поспішав. Подейкували, що уклали шлюб вони всього лиш 10 років тому. Втім, і ця інформація залишилася лише на рівні пліток. Вже тоді також говорили про зраду Святослава. Але у якості коханки йому прописували Христину Соловій, з якою на той момент його пов’язувало співробітництво.

Святослав Вакарчук відгуляв гучне весілля та показав неймовірної вроди наречену

На той момент шалене кохання, судячи з усього, пройшло між подружжям. Раніше обраниця Святослава постійно з’являлася у його кліпах, і набагато частіше фігурувала в його інтерв’ю. Але вони все що виходили разом в люди. Наприклад, коли колега Святослава одружився в Грузії, пара разом поїхала привітати їх з весіллям та розділити з ними цей щасливий день.

Святослав Вакарчук відгуляв гучне весілля та показав неймовірної вроди наречену

І варто відмітити, що про щасливу новину музичний гурт також не говорив публічно, а фотографії з’явилися вже згодом. На них дружина Святослава Вакарчука виглядає щасливою та безтурботною. Вже через декілька років стане відомо, що Святослав з нею розлучається.

Офіційної причини для розставання оголошено не було. Однак, може через 2 місяці стало відомо, що у музиканта є син Іван, який народився якраз у той період, коли співак наважився заговорити про розрив. Тоді ж з’явилася інформація, що імовірною матір’ю дитини є продюсерка Євгеніє Яцута, яка добра знайома з Вакарчуком, і яка також ідеально підходить на цю роль, зважаючи на період її вагітності.

Незабаром Євгенія знову завагітніла, і вже не було сумнівів, що від Святослава Вакарчука, адже той в свою чергу повідомив, що незабаром стане батьком. Пізніше продюсерка подарувала музиканту доньку Соломію. За офіційною версією, весілля у пари не було, однак ніхто не знає, що ж було насправді, і як само була створена їхня сім’я.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.