Ще не мама, і навіть не багатодітна: Джамала показала, як виглядала до популярності та всіх вагітностей

Поки зірки граються зі штучним інтелектом Джамала ділиться справжніми спогадами. Жінка виклала знімки зі своєї юності та замилувала підписників.

Відомо українська співачка Джамала здобула популярність не тільки в Україні, а й за її межами. Вона має шанувальників по всьому світові, а на сторінку виконавиці в Instagram підписалося майже мільйон читачів. В соцмережах зірка викладає інформацію про свої творчі досягнення та події з особистого життя.

Цього разу співачка замилувала шанувальників своїми архівними фото. На знімках юна Джа у Криму. Така щаслива й усміхнена, вона підкорила шанувальників своєю щирістю.

“АІ — це звісно прикольно, але тут не штучні спогади…”, – підписала допис співачка.

Джамала показала, як виглядала до популярності
Джамала показала, як виглядала до популярності

Зірка не просто показала себе в юності, вона занурила підписників в солодку ностальгію. Вони з задоволенням згадували минулі роки та ділилися спогадами у коментарях.

“Ви теж любили Spice Girls”, “І в мене був такий плакат з “перчинками””, “Я теж так фотографувалась біля своїх постерів на стіні”, Я теж так фотографувалась біля своїх постерів на стіні. Так давно і тепло”, – написали підписники під постом.

Джамала показала, як виглядала до популярності

Нагадаємо, дитинство виконавиці кримськотатарського походження пройшло у Криму. Тоді, родина співачки не була заможньою, тому Джамала з родиною тяжко працювала на плантаціях.

“Завдань було мільйон: підмітати двір, збирати каміння в городі, допомагати батькам з прибиранням і багато іншого. У 9 років я почала пасти баранів”, – пригадує зірка.

Джамала показала, як виглядала до популярності
Джамала показала, як виглядала до популярності

Крім того, дівчинка часто хворіла. Був час, коли Україна могла залишитися без видатної співачки. Адже тяжка хвороба ледь не забрала у Джамали слух. На щастя, все обійшлося й зараз ми можемо насолоджуватися піснями виконавиці.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.