Вже не вагітна Лілія Ребрик показала новонароджену доньку Адель: рожеві ніжки, довгі нігті та русяве волосся

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вперше після пологів наважилася показати свою новонароджену дочку. Як виглядає крихітна Аделіна?

Новина про поповнення в сім’ї Лілії Ребрик застала фанатів телеведучої насправді зненацька, адже вони зовсім не очікували почути, що раптом ведуча, яка не так давно втратила роботу і мала серйозні переживання через події в країні наважиться на такий крок.

42-річна Лілія Ребрик вийшла на звʼязок та повідомила, що стала матірʼю
Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку

І хоча частина шанувальників були неймовірно раді за зірку, знайшлися і ті, хто її неабияк критикував за вагітність. Вперше за всю історію українського шоу-бізнесу знамениті жінки були вимушені вступитися за свою колегу, а також закликати публіку проявити тактовність та людяність, адже нічого поганого у тому, що жінка зібралася призвести на світ ще одну дитину немає, так як це справжнє диво та благодать.

Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку

Про свій стан Лілія Ребрик заговорила вже на пізніх термінах. На той момент було відомо, яка стать у майбутнього малюка. Ребрик не приховувала, що це дівчинка. Декілька днів тому зірка стала багатодітною.

А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram добірку з різноманітних кадрів, на яких показала маленьку красуню. Аделіна дуже рум’яна, має видовжені нігті, а також русяве волосся.

Обличчя дівчинки багатодітна мама поки що не показала, але як підказує практика, Ребрик зазвичай з цим питанням не затягує, тож імовірно через декілька місяців публіка може побачити обличчя дівчинки.

Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також помітно, що Лілія Ребрик почувається добре, і виглядає відповідно. Поруч зіркою постійно знаходиться її чоловік Андрій Дикий, який також тепер набув статусу багатодітного.

На даний момент в сім’ї тепер виховується 3 прекрасні дівчинки — Діана, Поліна та Аделіна. Цікаво, що всі жіночі імена закінчуються на “на”. Але хтозна, можливо зіркові батьки незабаром наважаться на ще одні пологи і захочуть все ж таки стати батьками для хлопчика.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.