Екс-НеАнгел Слава Камінська перетворила свою дочку на Попелюшку: більше не принцеса, а в руках віник

Знаменита українська співачка Слава Камінська вразила мережу свіжими кадрами, на яких показала, як її дочка прибирається з віником в руках.

Цікаво, що попри здавалося б абсолютно однакові умови зіркові діти часто ростуть в абсолютно різних парадигмах. Наприклад, діти Максима Галкіна звикли до розкоші ще з самого дитинства, в них був штат прислуги, а спадкоємці здебільшого займалися своїм розвитком та освітою. Гуморист навчав їх мовам, манерам та іншим складовим блискучого виховання.

Син Софії Ротару, навпроти, зростав, як звичайний юнак, отримав технічну освіту, і навіть не думав пов’язувати своє життя з шоу-бізнесом, але був вимушений стати на цей шлях після смерті батька, який раптово помер від інсульту.

Син Тіни Кароль все своє життя проводить за кордоном, в елітному інтернаті, який має подарувати йому блискучае професіональне майбутнє. А діти Слави Камінської на даний момент знаходяться разом з нею в еміграції, і поки що вчаться не тільки насолоджуватися життям, але і прибирати за собою та іншими.

Слава Камінська показала, як виховує свою дочку

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого
Слава Камінська показала, як виховує свою дочку

Так, співачка потішила своїх підписників свіжими кадрами, на яких показала, як її дочка та дочка подруги перетворилися із принцес, в яких було все, на справжніх попелюшок. Дівчата взяли інвентар в руки та почали прибиратися.

Слава Камінська показала, як виховує свою дочку. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 2 роки тому Камінська поїхала разом з дітьми до Нідерландів, після чого вже через декілька місяців поскаржилася не тільки на фінансові проблеми, але й заявила, що їй важко впоратися з 2 дітьми, не маючи при цьому ніякої підтримки в особі прибиральниці та няні.

Артистка також потрапила у мовний скандал, публічно приревнувала свого колишнього чоловіка до його нової обраниці, а після заявила про те, що в неї в самої з’явився новий коханий. Однак, його особистість вона не розкриває. Судячи з усього, у житті артистки розпочався абсолютно новий етап. Зокрема, інколи зірка натякає і на вагітність, і на майбутнє весілля, але все це залишається на рівні жартів та специфічного гумору.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.