Було двоє дівчат, а тепер ще й хлопчик. Могилевська показала трьох дітей і вразила заявою: вже багатодітна?

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу свіжими кадрами, на якому показала 3 діток. Пояснення до кадру зірка дала у своєму блозі.

Декілька місяців тому Наталія Могилевська по-справжньому здивувала свою публіку новиною, адже в новорічну ніч заявила про те, що удочерила двох прекрасних дівчат. Того ж вечора на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вперше за багато років з’явилися діти.

Артистка відмовилася показувати їхні обличчя. І все заради того, аби забезпечити їм приватність та спокійний темп життя, до якого вони звикли. Окрім того Наталія пояснила, що її дочки тільки-но адаптувалися до нових умов, а популярність може стати для них занадто складним випробуванням, яке вони просто не потягнуть.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу знімком з трьома дітьми

Наталія Могилевська заінтригувала мережу знімком з трьома дітьми

Примітно, що з тих пір тематика дітей почала підніматися у її блозі набагато частіше. А нещодавно там взагалі з’явився кадр з 3 дітками. Однак, знімок був чорно-білий, що каже про його вік. У дописі до публікації артистка пригадала своє дитинство, яке нерозривно зв’язане з узбережжям Чорного моря.

Так, Могилевська пригадала про людей, з якими було зв’язано її життя. І таким чином пояснила, чому для неї нагорода Оскар, яку цьогоріч отримав український режисер настільки важлива.

Нагадуємо, що тривалий час Наталія Могилевська обговорювала зі своєю публікою питання поповнення в сім’ї. Здебільшого зірка говорила про те, що не стає матір’ю через те, що в неї немає поруч чоловіка, який візьме на себе роль батька. Але після 24 лютого артистка вперше поділилася зізнанням, що вона сильно закохалася і готова стати дружиною.

А вже згодом її бачили в Києві разом з маленькою дівчинкою, що і послужила початком для пліток про те, що Могилевська народила. Якби надані кадри, існує імовірність, що про це ніколиб не дізналася про те, що Наталія насправді удочерила дівчат і зараз проживає найщасливіші роки свого життя.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?