Було двоє дівчат, а тепер ще й хлопчик. Могилевська показала трьох дітей і вразила заявою: вже багатодітна?

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу свіжими кадрами, на якому показала 3 діток. Пояснення до кадру зірка дала у своєму блозі.

Декілька місяців тому Наталія Могилевська по-справжньому здивувала свою публіку новиною, адже в новорічну ніч заявила про те, що удочерила двох прекрасних дівчат. Того ж вечора на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вперше за багато років з’явилися діти.

Артистка відмовилася показувати їхні обличчя. І все заради того, аби забезпечити їм приватність та спокійний темп життя, до якого вони звикли. Окрім того Наталія пояснила, що її дочки тільки-но адаптувалися до нових умов, а популярність може стати для них занадто складним випробуванням, яке вони просто не потягнуть.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу знімком з трьома дітьми

Наталія Могилевська заінтригувала мережу знімком з трьома дітьми

Примітно, що з тих пір тематика дітей почала підніматися у її блозі набагато частіше. А нещодавно там взагалі з’явився кадр з 3 дітками. Однак, знімок був чорно-білий, що каже про його вік. У дописі до публікації артистка пригадала своє дитинство, яке нерозривно зв’язане з узбережжям Чорного моря.

Так, Могилевська пригадала про людей, з якими було зв’язано її життя. І таким чином пояснила, чому для неї нагорода Оскар, яку цьогоріч отримав український режисер настільки важлива.

Нагадуємо, що тривалий час Наталія Могилевська обговорювала зі своєю публікою питання поповнення в сім’ї. Здебільшого зірка говорила про те, що не стає матір’ю через те, що в неї немає поруч чоловіка, який візьме на себе роль батька. Але після 24 лютого артистка вперше поділилася зізнанням, що вона сильно закохалася і готова стати дружиною.

А вже згодом її бачили в Києві разом з маленькою дівчинкою, що і послужила початком для пліток про те, що Могилевська народила. Якби надані кадри, існує імовірність, що про це ніколиб не дізналася про те, що Наталія насправді удочерила дівчат і зараз проживає найщасливіші роки свого життя.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.