Ось як виглядає сучасна жінка 60+ у 21-му столітті: Наталія Сумська заткнула за пояс молодшу сестру Ольгу

Знаменита українська акторка Наталія Сумська знову підкорила мережу своїм зовнішнім виглядом. Час не зупиняється, але артистка наче законсервувала свою вроду.

Обидві сестри Сумські завжди славилися своєю неймовірною красою. Це був саме той випадок, коли переписувати, яка сестра мається на увазі не було жодного сенсу, адже і Ольга, і Наталія завжди мали неймовірну кількість шанувальників, прихильників, і користувалися шаленою популярністю в медіа.

Але між ними була суттєва різниця. Перш за все акторки відрізнялися характером. Ольга Сумська виросла доволі відкритою, харизматичною та активною людиною, яка наповнена ентузіазмом. Наталія Сумська в свою чергу дуже закрита, скромна, елегантна та спокійна. В них абсолютно різні погляди на життя, дуже різна модель поведінки. Подейкували, що у сестри тривалий час навіть не спілкувалися через прірву у своїх світоглядах.

Наталія Сумська показала, як підбирає собі елегантний віковий образ

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою
Наталія Сумська показала, як підбирає собі елегантний віковий образ

І обидві намагалися приховати цей факт, запевняючи, що насправді між ними все в порядку. Хіба що Ольга В’ячеславівна якось натякнула, що насправді коріння конфлікту лежить у її зізнання в коханні до Анатолія Хостікоєва, з яким вона якось знімалася в фільмі.

Сумська не змогла стримати почуттів чоловіка, а він незабаром став обранцем її сестри. При цьому Ольга наговорила в інтерв’ю зайвого, заявивши, що і сам Анатолій був неї закоханий.

Зараз вони як ніколи різні. Наталія та Ольга навіть зустрічають солідний вік інакше. Втім, реакція аудиторії говорить про те, що у Наталії виходить старіти краще, ніж у її рідної сестри. Так, зірка обирає дуже стримані образи, підбирає віковий макіяж, а також мінімум прикрас, що робить її дуже елегантною, і навіть нагадує осіб королівської династії.

Наталія Сумська показала свою старшу дочку від попереднього шлюбу
Наталія Сумська показала, як підбирає собі елегантний віковий образ

Також примітно, що Наталія Сумська завжди фарбує волосся у дуже натуральний колір, а тому складається враження, ніби вона не ховає свою сивину, а ходить зі своїм волоссям.

У будні Наталі В’ячеславівна можна побачити у простих джинсах та кросівках. В цьому питанні вона здебільшого нагадує жительку Європи чи Сполучених Штатів Америки, яка віддає перевагу зручності та комфорту.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.