Покинув красуню заради Ребрик: як виглядає найперша дружина Андрія Дикого та скільки у них було дітей

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик більше 10 років тому вразила фанатів новиною про своє весілля. Раптом вона вийшла за свого партнера по танцях Андрія Дикого.

Хоча спочатку запевняла, що в неї взагалі немає ніяких романтичних почуттів до хореографа. Однак, хімію можна ними неможливо було не помітити. Одні тільки підтримки у виконанні цієї пари чого були варті!

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Чоловік Лілії Ребрик показав, як виглядає його перша дружина

Але складність цього роману полягала в тому, що в обидвох були стосунки. На Андрія дикого вдома чекала дружина, а у Лілії також був обранець.

Чоловік Лілії Ребрик показав, як виглядає його перша дружина

Усвідомити свої почуття їм нібито вдалося не одразу. Ребрик говорила про те, що зрозуміла, що закохана вже наприкінці шоу, коли тренування припинилися, і настав період розлуки. Тоді вони одразу прийняли рішення розписатися і познайомилися з батьками. Вже незабаром у цьому союзі народилася дівчинка Діана, а згодом і Поліна. Нещодавно Лілія Ребрик призвела на світ ще одне дитя, яке отримала ім’я Аделіна.

А колишня дружина Андрія тим часом залишилася далеко в минулому. Примітно, що з нею він пройшов також непростий шлях. Вона була його і партнеркою по паркету, і колегою. Молоді люди викладали у школі танців, і навіть не підозрювали, як телевізійний проект переверне їхнє життя.

Чоловік Лілії Ребрик показав, як виглядає його перша дружина

Не варто і казати, що тоді у танцюриста була дуже вродлива благовірна, з неймовірною фігурою, фізичною підготовкою та елегантними манерами. Втім, мало хто б міг встояти перед красунею-ведучою, зі світлими очами та білим волоссям.

Втім, минула обраниця хореографа також була білявкою. Як склалася доля красуні Інни достеменно невідомо. Вона ніколи не була публічною людиною, і не світилася у пресі, хоча немає сумнівів, що журналісти неодноразово намагалися взяти у неї інтерв’ю, аби вона розповіла свою історію. Як ніяк, Лілія Ребрик ніколи не приховувала того факту, що фактично розбила сімʼю.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.