Лілія Реус, яку зрадив Мурат Налчаджиоглу, розплакалася перед камерою: “Ані Лорак теж плакала”

Дружина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус здивувала мережу раптовими сльозами, які пролила прямо перед камерою. Що відбувається?

Драму, яка розігралася в житті популярної української співачки Ані Лорак пам’ятають усі, навіть ті, хто ніколи не слухав музику артистки. Казка кохання, яку створила зірка перетворилася на гарбуз.

І приховати цього артистка не змогла через непорядно поведінку свого чоловіка. Справа в тому, що Мурат зраджував їй на очах в усіх. Лише після того як чергові кадри з клубу потрапили до мережі співачка поклала кінець цим взаємним і подала на розлучення.

Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

Колишня дружина Налчаджиоглу натякнула, що поступово забуває бізнесмена. Живе далі
Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

Незабаром у житті Мурата з’явилася інша жінка. Лілію Реус неодноразово звинувачували у тому, що вона нібито увела чоловіка у Кароліни, хоча дівчина з’явилася набагато пізніше. Їй довелося пройти через непрості речі, які були пов’язані з неадекватною поведінкою фанатів Кароліни. Мурат намагався захищати свою обраницю, і навіть зміг побудувати нову сім’ю. Влітку 2023-го пара зіграла весілля.

Як раптом стало відомо, що пара нібито більше на разом, а Мурат вже незабаром з’явився в компанії іншої жінки. Поповзли чутки про чергову зраду. І це попри той факт, що Мурат на камеру говорив про те, що зрозумів свою помилку в історії з Лорак і більше не наважиться на подібне і не зруйнує власну сім’ю.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи закінчилася ідилія з одруженим чоловіком
Нова пасія Мурата Налчаджиоглу

Зараз Лілія та Мурат ще раз офіційно подружжя. Однак, не живуть разом і навіть не спілкуються. Натомість нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розплакалася.

Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

При цьому у коментарях у дівчини зібралися такі самі дівчата, які почали активно її підтримувати, заспокоювати та втішати. Примітно, що це доволі цікава ситуація, зважаючи на Hate, який розгортався навколо Лілії декілька років тому.

Однак Мурат на опубліковане відео ніяк не відреагував. Нагадуємо, що його нова дівчина Анастасія заявила, що не була коханкою Мурата, хоча фактично на даний момент зустрічається з одруженим.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.