Марина Боржемська після претензій екс-чоловіка Узелкова показала ще одну їхню спільну дитину: “Моя любов”

Відома українська тренерка Марина Боржавська опублікувала кадри, на яких показала, як виглядають її діти від В'ячеслава Узелкова. Спадкоємці чемпіона ростуть на очах.

Український шоу-бізнес має в своїй колекції неймовірну кількість скандальних розлучень, але розставання Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова можна назвати одним з найболючіших. Тренерка до останнього не хотіла афішувати проблеми в особистому житті.

Але закоханий в свою дружину В’ячеслав намагався усіма можливими способами її повернути. І в тому числі і відкритим протистояння. Узелков зізнався Марині в коханні, і тут вже звинувачував її у тому, що вона забороняє йому спілкуватися з дітьми. Мовляв, дія не відкрито, налаштовує спадкоємців проти нього.

Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова

Боржемській довелося за себе постояти. Тоді тренерка і розповіла, що виявляється забрала дітей та з валізами пішла з дому через скандал, який стався з Узелковим серед ночі.

Що стало причиною сварки досі невідомо, однак після цього Марина навіть і не думала повертатися до чоловіка. З тих пір Узелков неодноразово говорив про те, що через Боржемську не може налагодити стосунки з дітьми. Вона в свою чергу заявляла, що В’ячеслав і не намагається цього робити, але жаліється.

Нещодавно тренерка тим не менш нагадало світу, яку родину втратив її колишній чоловік. Марина Боржемська 13 березня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїми дітьми Олівією та Робертом.

“Моя любов”, – написала Боржемська.

Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова

До цього кадру 13 березня Боржемська опублікувала фото лише зі своїм сином.

Пост вийшов після того, як Узелков звинуватив Боржемську в тому, що вона налаштовує дітей проти нього. Це сталося якраз період, коли В’ячеслав розповів про те, що отримав інвалідність. 1 березня боксеру зробили операцію, він повідомив про інвалідність. Також чоловік попередив усіх батьків, які мріють зробити зі своїх дітей професійних спортсменів про те, що професійний спорт — це серйозна загроза для здоров’я.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.