Покинув красуню заради Осадчої: як виглядає найперша дружина Юрія Горбунова та скільки вони були разом

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов 7 років тому повідомив телеглядачам про те, що в його житті наступив новий період. І ні для кого не було секретом, що заговорив він про це не просто.

Ще 10 років тому попри свою медійність Юрій Горбунов вельми неактивно ділився з публікою інформацією про особисте життя. Було відомо, що чоловік проживає разом зі своєю дружиною Людмилою, з якою зійшовся ще по молодості.

Пара зійшлася, познайомившись в театрі. На той момент балерина була заміжнею, і виховувала у шлюбі дитину. Втім, це не зупинило молодого та талановитого молодика з серйозними перспективами. В результаті дівчина пішла від свого чоловіка та вийшла заміж за майбутнього телеведучого.

Спільних дітей в них не було. Юрій Горбунов виховував пасербицю Ксенію як рідну, і дуже сильно її полюбив. Зараз вони підтримують зв’язок, попри те, що шлюб Горбунових розпався.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Ба більше, Людмила навіть встигла стати бабусею. Зараз вона проживає в Сполучених Штатах Америки у своїх дітей. Втім, зв’язок з Юрієм в неї не розірваний. Горбунов в останніх інтерв’ю говорив про те, що не може повністю порвати з людиною, з якою прожив 20 років.

Катя Осадча про це знає і ставиться з розумінням. Власне, вона і сама підтримує зв’язок з колишнім чоловіком.

Юрій Горбунов розповів про стосунки Каті Осадчої та її колишнього чоловіка
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Нагадуємо, що зараз Катерина та Юрій — батьки двох прекрасних хлопчиків. Зірки одружилися, коли стало відомо, що Осадча вагітна. Ведучий довго не міг вмовити кохану на шлюб, але врешті-решт, вона погодилася, будучи на останніх термінах. Незабаром на світ з’явився крихітка Іван, а ще через 5 років стало відомо, що Осадча народила сина Данила.

Вже пізніше телеведуча зізналася, що дитина була не запланована. А тому навряд вона наважиться на четверті у своєму житті пологи. Адже в Сполучених Штатах Америки в неї навчається старший син Ілля, який народився в союзі з Олегом Поліщуком.

Людмила Горбунова тим часом веде не публічний образ життя і не дає жодних коментарів.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.