Вона була до Каті Репяхової: як виглядала колишня дружина Віктора Павліка у день їхнього весілля

4 роки тому Віктор Франкович одружився з молодою концертною директоркою Катериною, яка згодом стала доволі обговорюваною персоною і популярною блогеркою.

У цій романтичній історії привертало увагу абсолютно все: різниця у віці закоханих, скандали між обраницями зірки, трагедія, яка супроводжувала це кохання, тощо. І звичайно преса не забувала про той факт, що Катерина стала четвертою дружиною співака.

Парі пророкували скоро розлучення. Мовляв, концертна директорка не зовсім щира по відношенню до виконавця. Хоча Репяхова запевняла, що була фанаткою свого майбутнього благовірного з дитинства.

Віктор Павлік показав весільні фото

На спільних фотографіях Віктор Франкович виглядав доволі щасливим поруч зі своєю дружиною Ларисою. Саме з нею він провів довгих 20 років у шлюбі та виховав сина Павла. Пара навіть розставалася на деякий час, але змогла побороти незгоди.

Віктор Павлік та Лариса Созаєва

Як з’ясувалося, насправді в сім’ї не панувала гармонія. Катерина заявляє, що вона буквально врятувала свого чоловіка від важкої долі. Сам же Віктор Франкович зізнався, що був з іншими жінками, але ніколи не вважав це зрадою.

А Катерина в свою чергу запевняла, що ніколи не була коханкою. Однак роки її роману Павліком співпадають з наявністю штампу у його паспорті. За словами концертної директорки, разом з дружиною співак вже не був. Просто не хотів розлучатися через хворобу сина.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова на весільних світлинах

На публічний рівень конфлікт між жінками вийшов після того, як Катерина почала вести власний блог в соціальній мережі Instagram і розповіла про те, що Лариса носить свого сина Павла на спині. Зіркова мама не стерпіла такого ставлення до себе і влаштувала справжній скандал. В результаті цього Катерина принесла свої вибачення, але ворожнеча почалася, і жінки ще неодноразово зіштовхувалися на очах у публіки.

Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

Якось блогерка навіть зізналася, що Віктор Франкович не сприймає жодну критику на рахунок своєї колишньої дружини Лариси, так як вважає її святою. Мовляв, її віра — її алібі. І саме через це Катерина та Віктор Франкович свого часу ледь не розлучилися. Про бажання піти від чоловіка блогерка заговорила публічно, але вже через декілька днів змогла помиритися з ним та знайти шлях до його серця.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.