Були красунями: який вигляд мали перші 2 дружини Володимира Остапчука і що він їм залишив після розлучень

Зразковим сім'янином Володимир Остапчука назвати не можна. І тим не менш, у телеведучого доволі великий досвід у житті в шлюбі, і йому є чим поділитися.

Так, майже усі скандали, які крутилися навколо особистості Володимира були так чи інакше пов’язані з його любов ними стосунками.

Олена Войченко

Олена Войченко
Олена Войченко

Усе почалося з зізнання Володимира Остапчука на телебаченні про те, що він розлучається зі своєю дружиною Оленою Войченко. Саме вона народила йому двох дітей, а потім зруйнували репутацію зірки.

При цьому жінка зізнавалася, що насправді ніколи цього не хотіла. Мовляв, Володимир її дуже просив не говорити про розставання через те, що це може вплинути на його роботу. Але в результаті розповів про це країні сам, і з такої перспективи, як йому було вигідно. Нібито саме тому Олена пішла на інтерв’ю та розповіла про те, що чоловік їй зраджував, неодноразово намагався її покинути з дітьми, а зі своєю майбутньою дружиною Христиною Горняк познайомився на корпоративі і переписувався з нею, перебуваючи у шлюбі.

Також Олена запевняла, що насправді Володимир ніколи не цікавився дітьми, як він про це розповідав у своїх коментарях. Кульмінацією цієї історії стало зізнання Войченко про те, що нібито у Володимира є проблеми психологічного характеру, а телеведучий навзаєм публічно заявив про те, що його колишню дружину депортували з Канади через крадіжку.

Христина Горняк

Колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи знайшла після розлучення нові стосунки
Колишня дружина Остапчука Горняк

З Христиною Горняк шлюб у Володимира здавався зразковим. Але це лише на перший погляд. Нотаріус завжди говорила про те, що не буде розлучатися так, як це робила її попередниця Войченко. Мовляв, можна про все домовитися в і не влаштовувати скандалів. Також жінка вірила в те, що шлюбний контракт їй не потрібен, і якщо вони будуть ділити з Володимиром спільний будинок, який вони зводили разом, то зроблять все чесно.

Саме тому вже колишня благовірна зірки Христина не так давно зізналася, що боротьба за цей будинок стала для неї дійсно сюрпризом. Мовляв, не знала, що чоловік планує вʼїхати туди разом зі своєю новою обраницею Катериною Полтавською. Судячи з усього, на сім’ю очікує суд.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?