Віталій Козловський вперше показав свою вагітну дружину у новому кліпі: співак вже на порозі батьківства

Знаменитий український співак Віталій Козловський вразив мережу раптовим відеорядом, який вийшов до його нової композиції. У ньому він показав вагітну дружину.

Популярний український артист Віталій Козловський близько місяця тому здивував публіку неочікуваним зізнанням у тому, що виявляється він одружився. При цьому зірка показав виключно обручку на безіменному пальці. Розкривати особистість своєї новоспеченої дружиною він відмовився не відріз. Втім, незабаром вже з’явилася інформація про те, що це піарниця зірки, з якою він зустрічався багато років.

Подібні дані одразу надавали декілька платформ, які посилалися на своїх інсайдерів. Зокрема до них приєднався і Богдан Беспалов, який пізніше також поділився думкою про те, що дружина Віталія Козловського ще й вагітна.

Віталій Козловський показав у кліпі свою вагітну дружину

Віталій Козловський показав у кліпі свою вагітну дружину

Хоча спочатку у цій інформації можна було за сумніватися, зараз зрозуміло, що Богдан Беспалов просто отримав дані від оточення зірки, яке судячи з усього, було залучено до знімального процесу, в результаті якого народився новий музичний кліп артиста. Так, нещодавно зірка представив новий відеоряд, в якому показав свою вагітну дружину.

Назва “Рубіж” символічна, оскільки уособлює собою і межу між цивільним та іншим життям, і зміни в особистому житті Віталія. А ще саме таку назву має бригада, до якої його було приєднано минулого року.

У кліпі Віталій постає в дуже несподіваному образі — на очах глядачів він перетворюється на людину похилого віку. Це – алегорія часу, який ворог безжально краде у всіх нас, забираючи молодість та ресурси.

Примітно, що і раніше говорили про те, що Віталій Козловський нібито міг одружитися зі своєю підопічною, але це постійно піддавалося сумнівам. Так само, як інформація про роман, який тривав ледь не 7-8 років. Подейкували, що саме піарниця стала причиною розриву стосунків між Віталієм та Раміною. Але пізніше обидва заявили, що це була історія для просування.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.