Який вигляд має 30-річний онук Софії Ротару, який виїхав за кордон: сім’я співачки показала його нові фото

Софія Ротару стала бабусею лише двічі у житті. Їхня родина поповнилася прекрасними дітьми, які отримали ім'я на честь своїх бабусі та дідуся.

Усе своє життя онуки Софії Ротару жили доволі спокійним не публічним життям, отримували освіту за кордоном, і насолоджувалися усіма благами цивілізації. Обидва виросли неймовірно красивими та талановитими. Батьки та бабуся ними дуже пишаються. Але 2 роки тому Анатолій документи потрапив у гучний скандал.

Онук Софії Михайлівни, який досі мріє про музичну кар’єру та намагається просувати свою музику разом з батьком був затриманий на кордоні. Чоловіки спробували перетнути його незаконно. Їх сфотографували, а кадр швидко потрапив до мережі. Наступного дня Руслана та Анатолія відпустили. Яке покарання вони понесли, і чи взагалі понести його досі невідомо. Софія Михайлівна ніяк не прокоментувала новини.

Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька
Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

Так склалося, що глядачі почали активно слідкувати за тим, чи зможуть все ж таки обидва виїхати закордон. І врешті-решт стало відомо, що Анатолій опинився в Європі. Спочатку його помітили у Франції, але він постійно змінював своє місцезнаходження.

Ще пізніше Анатолій зізнався у короткому інтерв’ю, що дійсно покинув країну, але нібито цілком легально. Руслан тим часом залишався в Україні, у доказ до чого, постійно публікував фотографії з пейзажами. Хоча подейкували, що насправді Софія Ротару засвітилася з сім’єю в Італії 2023-го.

 Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

А нещодавно її онук Анатолій святкував своє день народження, а тому усі члени сім’ї почали його активно вітати на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, публікуючи його фотографії.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Софія Михайлівна не евакуювалася з України. Зірка також створила благодійний фонд, який допомагає сім’ям захисників. При цьому співачка жодного разу не заявила про свою позицію, а також не дала жодного благодійного концерту.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.