Ольга Сумська на рідкісних кадрах показалася з екс-чоловіком та єдиною донькою від Віталія Борисюка

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вразила мережу новим знімком, на якому показалашся разом з колишнім чоловіком Євгеном Паперним та дочкою від Віталія Борисюка.

Ольга В’ячеславівна Сумська ніколи не приховувала деталей свого особистого життя. Зірка не тільки розповідала про невдалий досвід, розлучення, зради, але і навіть зізнавалася, в кого закохувалася. Наприклад, у своєму інтерв’ю зірка якось розповіла про те, що мала почуття до Анатолія Хостікоєва, який пізніше став чоловіком її рідної сестри Наталії. Ба більше, вона навіть вважала, що саме це стало проблемою в їхніх стосунках та причиною тривалого охолодження у взаєминах.

Ольга Сумська показала фото з колишнім чоловіком та дочкою

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська зі старшою дочкою від Євгена Паперного

З колишнім чоловіком Паперним у Ольги також досить довго не складалися стосунки. Їхній шлюб зруйнувався доволі гучно та бурхливо. Чоловік погано ставився до молодої дружини, вона тим часом крутила роман з актором.

Євген навіть не приховував того факту, що ображає свою благовірну, і коли вона зізналася у зраді, все стало на свої місця. Ольга зібрала валізи, забрала маленьку дочку Антоніну та поїхала до коханця Віталія, який на той момент не мав ні копійки за душею.

Пара посилилася у його батьків, і навіть не змогла влаштувати весілля своєї мрії. Довелося будувати життя наново. Коли у подружжя виникли проблеми з працевлаштуванням, Євген через багато років запросив пару до себе в театр. Адже особисті драми завжди мають поступатися творчості та таланту.

Зараз ці троє часто виходять разом на сцену. Тепер вже до трупи приєдналася і єдина дочка Віталія та Ольги Ганна, яку судячи з усього, Євген також прийняв з обіймами до свого театру.

Ольга Сумська з колишнім чоловіком

Про це зокрема свідчать свіжі фотографії, якими поділилася Ольга В’ячеславівна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У кадрі вона постала поруч з колишнім та своєю молодшою спадкоємицею.

Ольга Сумська з колегами та донькою

Подейкують, що із Віталієм Борисюком у Євгена все добре, чоловіки прекрасно спрацювалися і забули минуле.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.