“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Декілька років тому Віталію Козловському та його колишній нареченій Раміні Есхакзай вдалося наробити чимало шуму в медіа. Так, з офіційною версією, пара мала одружитися, але незадовго до торжества розірвала заручини. Обидва називали різні причини розриву. Віталій звинувачував колишню у зраді, а вона в свою чергу запевняла, що дізналася, ніби він зробив їй пропозицію, щоб його приревнувала його піарниця.

Також Раміна тоді підтвердила, що Віталій знаходиться зі своєю підлеглою у стосунках, адже план таки вдався.

Віталій Козловський показав свіже фото з колишньою коханою

Віталій Козловський одружився
 Віталій Козловський показав свіже фото з колишньою коханою

А днями стало відомо, що Віталій Козловський одружився. Хоча він відмовився розкривати особистість своєї дружини, просто швидко знайшла правду: нею виявилася та сама Бакуменко, яка фігурувала у скандалі свого чоловіка руками раніше. А незабаром і блогер Богдан Беспалов заявив, що піарниця ще й вагітна.

Це також виявилося правдою, адже Козловський презентував кліп, в якому показав свою вагітну дружину. Але це не заважає йому бачитися з екс-нареченою, яка, як з’ясувалося рік тому, була фальшивою. Зірки зробила заяву, в якій визнали, що насправді уся історія зарученами та їх розірванням була спланована, як піар.

Віталій Козловський показав свіже фото з колишньою коханою

23 березня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram артист поділився фото, на якому він зображений разом з Раміною Есхакзай.

“Я не скажу тобі: “Прощавай”, – підписав фото Козловський.

На фото Віталій обіймає Раміну та широко посміхається в камеру.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Віталій Козловський також опинився в центрі обговорень щодо його боргів Ігорю Кондратюку. Так, за зірку вступилися його колеги, які поділилися думкою про те, що це несправедливо по відношенню до музиканта, що він віддає усю свою зарплатню продюсеру. Однак Ігор не піддався на тиск і заявив, що все буде так, як прописав суд.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?