Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

Популярне вокальне шоу Фабрика зірок свого часу зробила Макса Барських настільки відомою особистістю, що про нього чули абсолютно все, і було-б дійсно неможливо знайти хочаб одного українця, який би сказав, що не знає про цього виконавця.

Як і більшість артистів Макс далеко не одразу потрапив на телебачення і ходив по різноманітних кастингах у спробах запам’ятатися глядачу. І дійсно, ті хто зранку дивилися Караоке на майдані пам’ятають Макса ще з 2007-го, коли він виступив перед Ігорем Кондратюком та киянами.

Макс Барських показав, як виглядав 17 років тому

Макс Барських розповів про своє нерозділене кохання
Макс Барських показав, як виглядав 17 років тому

На той момент Миколі Бортнику було усього 17 років. Під час спілкування з продюсером артист помітно нервував. Він соромився та ніяковів від жартів, але усе ж намагався налаштуватися на виступ.

Спочатку хлопець виконав пісню Діми Білана Never let you go, а потім, коли потрапив до фіналу, обрав пісню гурту Maroon 5 – хіт This love.

Нагадуємо, що останні 10 років макс Барських здебільшого виступав для російськомовної аудиторії, а також на території російської федерації. І звичайно, це одразу ж привернуло увагу публіки у 2022 році.

Тим не менш, Макс Барських одразу відреагував на даний факт, визнавав, що скоїв помилку, а також заявив, що більше не буде співати для росіян навіть попри той факт, що на той момент в нього якраз відбувалися гастролі, і було заплановано безліч концертів там.

Зірка заявив, що не буде повертати гроші за придбані квитки, і пожертвує їх на захист України. Також Макс записав декілька україномовних треків, і активно брав участь в інформаційній компанії.

Згодом Барських заявив, що буде змінювати та розширяти свій репертуар, і він вже буде налаштований на англомовну публіку. Так само, він змінив свій псевдонім і презентував нові пісні, які докорінно відмінюються від його минулого репертуару.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.