Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Незабаром вагітна Джамала стане багатодітною матір’ю. Вже не секрет, що співачка носить під серцем знову сина. Але деякі шанувальники сподіваються, що доля все ж таки подарує артистці щастя бути мамою прекрасної дівчинки. Тим паче, що Сусанні є що їй передати.

І так само ні для кого не секрет, що Джамала обожнює своїх дітей, і готова зробити для них усе необхідне. Попри те, що післяпологовий період дався їй не надто легко, все ж таки зірка ставить сім’ю в пріоритет. І попри важкі часи в країні співачка вирішила народити ще одну прекрасну дитину.

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Так, свого первістка Еміра Джамала народила у 2018-му. Батьком хлопчика є бізнесмен та громадський діяч Сеїт-Бекір Судейманов. Він являється земляком артистки, а також має таку саму віру.

Але є і суттєва різниця між ними: наприклад, Сулейманов набагато молодший за свою обраницю. Однак це не завадило йому підкорити її серце і подарувати їй аж трьох діток.

27 березня їхній старший спадкоємець святкував свій 6-й день народження. Джамала прийняла рішення привітати свого сина на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і написала доволі незвичайне звернення.

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Також співачка опублікувала миле чорно-біле фото з хлопчиком, на якому можна помітити, що він помітно вже підріс.

“Одна за одною хвилі пройдуть. Як сонце над морем, освітлю твій шлях… Емір-Рахман, шість років”, – написала артистка.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала евакуювала своїх дітей до Туреччини, де залишила їх з рідною тіткою, а сама найпершою вирушила у благодійний тур Європою, в результаті якого їй вдалося заробити десятки тисяч доларів, що були направлені на допомогу українцям.

Возз’єднатися зі своїми синами їй вдалося лише в Польщі, коли артистка змогла налагодити там справи з житлом. А вже пізніше вона повернулася до чоловіка, і зараз сім’я разом.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.