Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Примітно, що актору можна сказати пощастило, так як Ібрагім-паша — не просто легендарна фігура в турецький історії, але і всіма улюблена. Маленький раб із грецької Парги перетворився спочатку на друга спадкоємця султана, потім на його вірного слугу і врешті-решт став візиром.

Політичний діяч був небувало освічений, дуже хитрий, розумів мистецтво ведення війни, був поціновувачем культури. В цілому, таких видатних постатей в історії будь-якої країни не так вже й багато, і з’являються вони вкрай рідко.

Виконавець ролі Ібрагіма Паші у “Величному столітті” показав, як виглядає зараз

Часто історики навіть висловлюють думку про те, що саме Ібрагім-паша приніс Османській імперії період процвітання, а не Султан Сулейман. Це особливо помітно в тому форматі, що саме після смерті Ібрагіма розпочалася боротьба за владу, яка мало-помалу приводила імперію до краху.

Але в будь-якому випадку обидві ці фігури зробили свою країну дійсно міцною, розширили її до небувалих меж та прославили на весь світ.

Виконавець ролі Ібрагіма Паші у Величному столітті показав, як виглядає зараз

Окан Ялабик зміг надати кінематографічному герою Ібрагіма-паші не бувалоЇ харизми, різних відтінків. Він став так би мовити сірим персонажем: в ньому є багато прекрасних якостей, і так само багато гріхів.

Хтось ставав на його сторону, хтось вболівав за Хюорем. І часто глядачі дуже жалкували, що ці двоє ніколи не працювали в команді і завжди були проти одне одного.

Виконавець ролі Ібрагіма Паші у “Величному столітті” показав, як виглядає зараз

І хоча Окан Ялабик був далеко на першим красенес у серіалі, адже там був Бурак Озчивіт, якого важко переплюнути, він став мрією багатьох жінок. В 2011-му Окан був визнаним найкращим драматичним актором, і отримав безліч крутих проектів згодом.

Зараз він виглядає зовсім інакше. Чоловік помітно полисів, набрав зайву вагу, і бере вікові ролі. Однак це не дивно, адже працювати у серіалі він почав вже у доволі зрілому віці.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?