Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Знаменита українська співачка Злата Огневич завжди говорила про те, що вона здебільшого створена для сцени та творчості, а не для сім’ї. Артистка не приховувала, що в пріоритет ставить свою кар’єру, і саме тому її особисте життя залишалося питанням невирішеним.

Мовляв, постійні зйомки, гастролі, корпоративи, — усе це негативно впливало на її взаємини з чоловіками, які врешті-решт розуміли, що їм такий формат не підходить.

І на романтичне реаліті-шоу свого часу Злата пішла саме тому, що відчувала, що вже готова попрацювати над своїми стосунками, і це після стількох років роботи над іншими сферами свого життя.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає вдома і що готує

Злата Огнєвіч відповіла, чи має коханого та розповіла про свої почуття
Злата Огнєвіч показала, як виглядає вдома і що готує

Але цей експеримент показав, що готовності жінки зазвичай недостатньо, адже багато чого залежить і від чоловіка. Обранець Злати підвів її, і покинув через півтора місяці. Окрім того, він зробив це вельми неприємним чином, через що співачка розплакалася на камеру. Це спричинило між ними гучний та публічний скандал. Публіка поділилася у своїх думках на рахунок того, хто ж мав рацію.

І поки Андрій насолоджується своїми новими стосунками, Злата показує, як проводить будні у себе в квартирі, коли вона має можливість відпочити та побути з собою наодинці.

Зокрема, неможливо не звернути увагу на те, що співачка виглядає вдома просто неймовірно. А її домашній одяг більше нагадує одяг для зйомок.

У своїй публікації Злата розповіла як готує вдома турецьку шакшуку. Даний вид яєчні останнім часом все більше стає популярним не тільки в ресторанах, але в домівках звичайних українців. Тож можна сказати, що Злата швидко знайшла трендовий контент у розділі кулінарії і зробила з цього прекрасну публікацію.

Нагадуємо, що після фіналу шоу Злата заявила, що візьме паузу у стосунках з чоловіками і буде розбиратися здебільшого в собі.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.