Софія Ротару показала свою невістку і привселюдно звернулася до неї: вона єдина зробила її сина щасливим

Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше за довгий час зробила нову публікацію і присвятила її близькій людині. Про що йде мова? Дізнайтеся у нашій статті.

У сімействі Ротару завжди говорять про те, що у них дуже високі стандарти в родині. А тому, ніхто з них ніколи не поспішає одружуватися, так як мрія провести своє життя з обранцем, як це колись зробила Софія Михайлівна.

Співачка свого часу знайшла своє кохання і ніколи його не відпускала, проживши з Анатолієм усе своє життя. Руслан Євдокименко пішов стопами своїх батьків у цьому питанні. Єдиний син співачки тривалий час вважався частиною культури золотої молоді, але згодом покликав заміж красуня Світлану.

Варто відмітити, що це зовсім не історія Попелюшки, адже дівчина була з забезпеченої родини.

Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження

Сім'я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук
Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження

Також примітно, що в неї були розкішні зовнішні дані, які до сьогодні залишаються такими самими. Вона народила двох прекрасних діток, які отримали свої імена на честь бабусі та дідуся. І так само передала їм свої гени. Тому здебільшого і Софія, і Анатолій схожі саме на матір.

Софія Михайлівна запевняє, що з невісткою в неї прекрасні стосунки, вона до неї ставиться як до рідної дочки. Так само вона неодноразово говорила, що хотілаб мати ще дітей, і це було її найголовнішою помилкою в житті — зупинитися на одній дитині.

Нещодавно Софія Михайлівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію Світлани, а у дописі привітала її з днем народження. Примітно, що ніяких деталей про свято в сім’ї немає. Чи знаходиться на даний момент Світлана в Україні, чи буде святкувати, чи є зараз з нею чоловік, — усе це залишається загадкою.

 Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також жінку привітали рідні діти та коханий чоловік. І абсолютно на всіх фотографіях вона неймовірна красуня.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.