Від неймовірної популярності до “втечі” до Німеччини: як змінився Олег Винник за роки кар’єри і де він зараз

Знаменитий співак Олег виник багато років тримався на п'єдесталі українського шоу-бізнесу. І хто б міг подумати, що він покине його так скоро.

Навколо Олега Винника ходили справжні легенди. Мовляв, українець, який прославився в Німеччині, прийняв рішення повернутися до Батьківщини, і завдяки своєму таланту у найкоротші сроки став мегапопулярним в Україні.

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
Як змінився Олег Винник за роки кар’єри і де він живе зараз

Зокрема, Оля Полякова розповідала, що вперше побачивши артиста, розуміла, наскільки потужним буде його підйом. Заради слави Олег багато гастролював, приховував своє особисте життя, балансував між шанувальницями та приватністю.

Як змінився Олег Винник за роки кар’єри і де він живе зараз

Зірка завжди позиціонував себе як патріот. А тому для публіки дійсно стало сюрпризом той факт, що він втік за кордон. Перші декілька тижнів ніхто не звертав на це увагу. Українці здебільшого були зайняті своїми справами та проблемами, а також повільно приходили до тями і намагалися адаптуватися до нових реалій.

На той момент бездіяльність Олега помітною не була. Однак, коли зірки почали давати благодійні концерти, гастролювати світом, активно спілкуватися з аудиторією, стало зрозуміло, що Олегу є що приховувати.

Олег Винник із членами фонду
Як змінився Олег Винник за роки кар’єри і де він живе зараз

Пізніше інформація про втечу зірки підтвердилася. Сталося це через аж через декілька місяців після появи чуток про його еміграцію до Німеччини.

Адвокат зірки підтвердила, що він дійсно знаходиться в Європі, але мовляв не втікав, а просто лікується. Тим не менш, пройшло 2 роки, а Олег продовжує перебувати там. За цей час його кар’єра почала руйнуватися. Продюсер розірвав з ним контракт, а також відібрав його особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Фактично, Олега більше немає зв’язку з його фанатами, хоча він не надто користувався тим акаунтом.

Винник на даний момент займається благодійністю. Він закуповує автомобілі, які потім відправляються через Недзельського до України. Але повертатися додому він, судячи з усього, не хоче. Хоча просто схиляються до думки, що Олег все ж таки бував в Києві, але таємно.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.