7-річний син Олени Кравець довів її до гірких сліз всього лиш одним реченням: “Я тільки зараз це усвідомила”

Знаменита українська гумористка та телеведуча Олена Кравець не стрималась своїх емоцій під час подкасту, в якому взяв участь її маленький син Іван.

Як відомо, 7 років тому Олена Кравець стала багатодітною матір’ю офіційно. У зірки народилися прекрасні двійнята. У зв’язку з цим телеведучий довелося попросити свою старшу дочку з’їхати з квартири, так як зіркова мама не справлялася з навантаженням, а також не могла організувати простір. Марія перебралася до своєї подружки та жила з нею та її батьками, що в результаті доволі позитивно відобразилося на ній.

Зокрема, Олена зізнавалася, що дуже переживала, але в результаті її дочка стала неймовірно самостійною, цілеспрямованою та впевненою в собі людиною. Тим часом її малюки вже підростають і все частіше діляться непростими думками.

Олена Кравець розплакалася через зізнання маленького сина

Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві
Олена Кравець розплакалася через зізнання маленького сина

Так, днями вийшов новий випуск подкасту з Оленою Кравець, де слово отримав її маленький син Іван. Хлопчик поділився зізнанням, яке одразу довело його матір до сліз. Він заявив, що народився вже під час ві*ни і ще не жив при мирі.

“Я тільки зараз це усвідомила, чесно. Ми деякий час жили, ніби ві*ни немає. Ваньок, ти дуже мене зворушив”, – сказала Кравець, витираючи сльози.

Варто відмітити, що після 24 лютого Олена деякий час гастролювала разом зі своїми колегами та давала благодійні концерти, але вже через декілька місяців повідомила про те, що звільняється. Після цього зірка спробувала себе у ролі телеведучої у ток-шоу, і навіть встигла потрапити у скандал через фінансування її проекту державою.

Українці були дуже збентежені тим фактом, що поки волонтери збирають гроші, Кравець отримує кошти на свою кар’єру від країни. Зірка намагалася виправдатися і заявила, що цього не станеться. Цікаво, що незадовго до даного скандалу була гучна справа з Юрієм Горбуновим, який отримав точно таку реакцію від аудиторії. Але Олену це фактично не вберегло від помилки.

Зараз Кравець здебільшого працює з аудиторією в YouTube, записуючи подкасти зі своїми рідними, друзями та іншими гостями.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.