Віра Брежнєва показала свою дочку-копію і привітала її з 23-річчям: і вродою, і харизмою вдалася у маму

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вразила мережу свіжими кадрами зі своєю дочкою, які вона опублікувала на честь свята в сім'ї. Усі деталі в статті.

Віра Брежнєва сама відома як неймовірна красуня, і своїми дочками-принцесами завжди була горда. Обидві спадкоємиці співачки Сара та Соня взяли від неї усе найкраще: харизму, вроду, здібності, тощо.

На особистій сторінці віри в соціальній мережі Instagram завжди знаходиться місце для того, аби нагадати світу про те, як їй пощастило бути мамою двох дівчат. І інколи навіть не віриться, що старшій дочці Віри вже 23 роки.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її 23-річна дочка

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки
Віра Брежнєва показала, як виглядає її 23-річна дочка

Так, 30 березня Сара відсвяткувала свій черговий день народження, і на честь свята зіркова мама опублікувала у своєму блозі лінійку фотографій, на яких показала іменинницю.

Звичайно, у кадр потрапила і молодша дочка, яка зовнішньо все ж таки більше вдалася у батька. У дописі до публікації Віра також звернулася до спадкоємиці та привітала її декількома ніжними словами.

Нагадуємо, що після 24 лютого співачка покинула Москву та переїхала разом з чоловіком Костянтином Меладзе до Італії. Там у Парижі є нерухомість, яку вони дуже любили. Втім, вже через декілька місяців стало відомо, що нібито шлюб зірок розвалюється. Вони спочатку дану інформацію заперечували, але вже через рік Віра підтвердила, що дійсно пішла від свого обранця.

Офіційна причина розлучення досі не роз зрозуміла. Як і невідомо, як саме вони змогли поділити творчі надбання Віри, і чи має вона на даний момент право виконувати свої композиції.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її 23-річна дочка

Подейкують, що співачка пішла з сім’ї нібито через те, що в Костянтина з’явилася коханка. В українській же пресі неодноразово з’являлася версія, що все сталося саме через різні позиції на рахунок України. Однак, в мережі так само неодноразово говорили про те, що обидва брати Меладзе насправді не підтримують Москву, але не хочуть говорити про це вголос через свої не бажання витрачати гроші.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.