Наймиліша учасниця “МастерШеф. Діти” Настя Ворона вийшла на зв’язок: де зараз та чим займається дівчина?

"Напевно, кожен шанувальник кулінарного проєкту "МастерШеф" пам'ятає маленьку дівчинку, яка ледве діставала до поверхні, але готувала дивовижні страви. Яка вона зараз?"

Наймасштабніший кулінарний проєкт України швидко знайшов вірних шанувальників, які слідкують за подіями на шоу. Напевно кожен глядач обирав улюбленця сезону та вболівав за його перемогу. Однією з учасниць першого сезону “МастерШеф. Діти” стала Настя Ворона, яка змогла зачарувати своєю миловидністю та добротою. Але час невпинний, і зараз Настя виросла з 8-річної дитини у 18-річну дівчину.

“Я прийняла участь у шоу “МастерШеф. Діти”, перший сезон. Якось так історично склалося, що після шоу ми з вами загубили один одного і ніхто не знав де я, що зі мною трапилося, як я виглядаю. І насправді я навіть не думала, що когось це цікавить”, – звернулася Настя до аудиторії.

@nastya.voronaya

Всім привіт🫶🏻 приємно, що ви згадували про мене. Пишіть ,що ще розказати, я обов‘язково з вами поділюсь😊

♬ оригінальний звук – nastya.vorona

Нещодавно, вона з’явилася у популярній соціальній мережі TikTok, де розповіла про своє нинішнє життя та поділилася спогадами про проєкт. Виявляється, зараз Настя живе в Іспанії, куди вимушено переїхала з Дніпра через повномасштабну війну.

Вона покинула кулінарію та майже не готує. Наразі, вона захоплюється психологією, маркетингом та езотерикою. Дівчина більше 4-х років займається створенням контенту та навчає цьому інших. На особистому фронті у дівчини також все добре. Вона має хлопця-іспанця та дуже щаслива у стосунках.

“Раніше основним моїм захопленням була кулінарія, але зараз я дуже рідко готую, мені це не дуже подобається. Зараз я більше цікавлюся психологією, маркетингом, контентом та езотерикою. І саме створенням контенту я займаюся професійно, вже 4 роки я працюю у цій сфері з клієнтами, а зараз ще й навчаю цьому моїх учнів”, – розповіла Ворона.

@nastya.voronaya

Що ще цікавить про моє життя зараз? #мастершеф#мастершефдети #настяворона

♬ оригінальний звук – nastya.vorona

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?