Екс-чоловік Слави Камінської показався з їхніми дітьми на відпочинку за кордоном: красень-хірург вже не той

Колишній чоловік знаменитої української співачки Слави Камінської Едгар вперше за довгий час засвітився разом з дітьми на відпочинку за кордоном.

Як відомо, Слава Камінська та батько її дітей Едгар розлучилися доволі давно. Для співачки цей розрив став дуже болісним. Вона була впевнена, що уся справа була у жінках в її сім’ї, які не дозволяли їй бути щасливою з коханим, а також в ній самій та проблемах психологічного спектру. Зірка визнала, що ходить до психолога та намагається виправити свої установки.

Едгар же був доволі лаконічним у своїх зізнаннях на рахунок розлучення. За його словами, причиною розставання стало бажання виконавиці не зупинятися у сфері пластичних операцій та небажання приймати себе такою, якою вона є.

Едгар Камінський показав, як відпочиває з дітьми від Слави Камінської

Едгар Камінський показав, як відпочиває з дітьми від Слави Камінської. Співачка з дітьми в Європі

2 роки тому Слава забрала обох дітей від колишнього чоловіка-хірурга та поїхала до Європи. Прихисток вона знайшла в Нідерландах. Пізніше стало відомо, що лікар також виїхав до Європи, ще й нібито забрав із собою коштовне обладнання, однак, екс-пара запевняла, що це чутки, які не відповідають дійсності.

На даний момент обидва налагодили особисте життя і спілкуються заради дітей. Хоча Слава зізнавалася, що припускає воз’єднання з колишнім чоловіком і не відхиляє дану ідею. Але обидва помітно змінилися за цей час. Зокрема Едгар пройшов трансформацію, завдяки якій на себе минулого навіть не схожий.

Едгар Камінський показав, як відпочиває з дітьми від Слави Камінської

“Відпустка добігла кінця. Ці дві найпрекрасніші людини на Землі наповнили мене своєю енергією, і тепер я абсолютно готовий занурюватися в роботу. Ми бажаємо всім щасливого Великодня. Нехай буде мир, спокій і процвітання”, – написав під публікацією Камінський.

Днями екс-чоловік артистки також ділився кадрами із дітьми, як вони чистять із ним зуби. І порівняв цей процес із тим, яким він був сім років тому.

Екс-подружжя приховують, де насправді пройшла відпустка, але хірург вже не вперше організовує спільний відпочинок з дітьми, адже саме так сім’я підтримує здорову атмосферу всередині.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.