Справжній султан: як виглядає Мустафа з “Величного століття” через 12 років — такий красень, що не віриться

В історичному серіалі як правило зачіпається велика хронологія, а тому продюсером доводиться брати у каст одразу декілька акторів на роль одного персонажа.

Роль знаменитого шехзаде Мустафи у серіалі “Величне століття” дісталася одразу трьом акторам. Юсуф Беркан Демірбаг з’явився у пілотній серії популярного серіалу, і звісно, дитина ще не знала про те, що в обличчя її буде впізнавати увесь світ. Маленькому Юсуфу на той час було близько 4-5 років. Але він прекрасно впорався зі своєю роллю.

Зірка “Величного століття” Юсуф Беркан Демірбаг показав, як змінився

Зірка Величного століття Юсуф Беркан Демірбаг показав, як змінився

І варто відмітити, що саме в нього було найбільше теплоти та емоцій під час співпраці зі своєю екранною матір’ю Махідевран Султан. Акторка вклала усю свою любов у сцени з маленьким хлопчиком.

Вже в другому сезоні Юсуфа не було. На його місце прийшов інший юнак, на той час вже підліток, і доволі красивий. Але усі актори, які виконували роль шехзаде подобалися глядачу за зовнішністю. І варто відмітити, що Юсуф також виріс справжнім красенем.

Хлопець не надто полюбляє соціальні мережі і веде доволі закритий образ життя. Втім, його діяльність призвела до того, що так чи інакше в інформаційному просторі багато кадрів з його участю.

На кастинг Юсуф потрапив зовсім випадково, його батьки не були наближені до світу кіно, проте сусіди пари захоплювалися артистичністю 5-річного малюка.

Тож батьки й вирішили відвести його на кастинг. Варто зазначити, що Юсуфа взяли одразу в турецький серіал, проте не чекали від нього багато чого через вік. Проте 5-річний Юсуф усіх вразив своєю грою. Після нього Юсуф знявся у новому проєкті, за який отримав престижну премію.

Потім батьки вирішили дати йому можливість вести життя звичайної дитини, і глядачі побачили Юсуфа лише через 3 роки у проекті “Кожен шлюб заслуговує на другий шанс”, а потім у 2018 році в “Арифі 216”.

Глядачі здебільшого очікують, що хлопець ще покаже себе, адже абсолютно все для цього в нього є: від красивої зовнішності до таланту.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.