Тонкі губи, світлі очі, тільки без фірмової родимки: Тоню Паперну не відрізнити від Ольги Сумської (ФОТО)

Знаменита українська акторка Ольга Сумська привела на цей світ двох прекрасних дівчат. Старша народилася від Євгена Паперного, а молодша — від Віталія Борисюка.

Первісток Ольги В’ячеславівни Сумської народився у її шлюбі з актором Євгеном Паперним, який був набагато старший за свою обраницю. Шлюб не був щасливим. Акторка досі розповідає про те, що переживала разом з людиною, яка подарувала їй маленьку донечку.

Втім, зараз вони активно спілкуються, разом працюють і нібито навіть не тримають образ, адже обидва дуже просто та легко говорять про пережите.

При цьому Євген зі своєю старшою дочкою не спілкується, і ніколи не приховував того факту, що навіть не дзвонив, коли вона була маленькою.

8 років тому Тоня зізналася у своєму інтерв’ю, що хоче отримати громадянство Росії та переїхати туди. Матір дівчини одразу ж підкреслила, що це бажання не має нічого спільного з політичними поглядами дівчини та сім’ї. Мовляв, усе заради театру, в якому Тоня хоче виступати.

Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Тоня Паперна вийшла заміж за російського артиста та дала зрозуміти: більше не українка
Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Дівчина таки отримала освіту в Москві, після чого знайшла там своє кохання. Але бажаного громадянства так і не отримала. Зараз Сумська визнає, що взагалі говорити про це у скрутні для України часи було дуже неправильно. Мовляв, зараз родина пожинає плоди.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна пішла на зраду
Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Після 24 лютого Тоня не наважилася заговорити про свою позицію, а коли матір намагалася її виправдати, глядачі одразу ж спитали, чому Тоня досі залишається. І аргумент на рахунок чоловіка не подіяв.

Згодом акторка просто заблокувала для українців доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. Зараз вона живе у Підмосков’ї разом зі своїм чоловіком-росіянином та двома дітьми. 2021-го родина взяла в іпотеку розкішний будинок та поселилася разом з відомими російськими особистостями.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу
Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Подейкували, що молодому сімейству дана покупка була зовсім не по кишені, але вони дуже хотіли наблизитися до місцевого бомонду.

Але чи правда це досі залишається загадкою. Ольга Сумська в свою чергу нещодавно відповідала на рахунок громадянства дочки і заявила, що точно не знає, який паспорт у її доньки. Мовляв, вони це не обговорюють, що змушує задуматися, адже якби у Тоні був український паспорт, матір би сказала про це одразу.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?