Ще до одруження з Мірзояном: Тоня Матвієнко була фавориткою Сашка Положинського, і цьому є доказ (Відео)

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко, попри потужні зв'язки у її сім'ї, пройшла не менш важкий шлях до слави. Але він був неймовірно цікавим.

Перш за все, завдяки різноманітним кастингам та шоу Тоня змогла зустріти своє кохання, адже з Арсеном Мірзояном вона познайомилася на Голосі.

Цікаво, що іскра з’явилася між ними одразу, і це ні для кого не було дивиною. Хіба що для його дружини, яка чекала на співака вдома, поки той гастролював зі своєю колегою. Ті часи далеко в минулому, але час від часу Тоня та Арсен все одно згадують їх з теплотою, адже попри роман ставалося безліч інших вельми цікавих речей.

Тоня Матвієнко показала свій виступ з Положинським

Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї
Тоня Матвієнко показала свій виступ з Положинським

Наприклад, обидвом вдалося попрацювати з неймовірними музикантами, які давно зайняли свою нішу в українському шоу-бізнесі. Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне відео, на якому показала, як свого часу виступала на концерті із Сашком Положинським.

Ба більше, дівчина стрибнула до глядацького залу, і була піднята на руки. Насправді, це мрія багатьох вокалістів, які тільки починають свій тернистий шлях. І побачити таке — надихнутися роботою та на рух вперед.

Нагадуємо, що після 24 лютого Тоня Матвієнко евакуювалася разом з дочками спочатку до Португалії, а потім до Великобританії. Старша спадкоємиця зірки Уляна не витримала за кордоном та повернулася до України, після чого переїхала до друзів. Тоня разом з маленькою дочкою Ніною знаходилася там ще рік, після чого також вирішила приїхати до України.

Лише пізніше все стало на свої місця: Ніна Митрофанівна хворіла на рак. А вже через 9 місяців після повернення дочки пішла з життя. Своїм приїздом Тоня зробили для матері великий подарунок, яка неймовірно сумувала за своєю дочкою та онучкою. Після похорон в жовтні співачці було дуже не солодко, але вона зізнавалася, що відволікалася від свого великого горя на організацію різних церемоній, що в певному сенсі їй дуже допомогло.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.