10 найгірших суконь в історії українського шоу-бізнесу: модні провали Каменських, Ані Лорак, Наді Дорофєєвої

Модні провали стаються абсолютно в усіх. У неприємну ситуацію може потрапити як звичайна дівчина, так і Голлівудська зірка, яка має контракт з власним стилістом і повністю йому довіряє.

Настя Каменських

Модні провали зірок

Зараз у Насті Каменських майже не буває модних провалів, адже вона прекрасно знайома зі своїм типажем фігури, і вміє підкреслити всі свої принади та приховати недоліки, але ще 15 років тому їй вдалося дійсно здивувати публіку, і навіть спровокувати чутки про свою вагітність через невдалий вибір сукні.

Надя Дорофєєва

Модні провали зірок

У чому бо Надя не вийшла на сцену, все одно буде вродливою, але інколи артистка настільки захоплена своєю ідеальною зовнішністю, що не боїться позбавитися зайвого, а деякі сукні нагадують більше купальний костюм.

Ані Лорак

Модні провали зірок

Невдалі образи Ані Лорак здебільшого пов’язані з її ногами, які часом виглядають набагато більшими, ніж вони є насправді. Усьому провиною неправильне поєднання одягу та сценічного взуття.

Катя Осадча

Модні провали зірок

Катя Осадча ніколи не боялася модних провалів, адже її головною задачею було здивувати публіку, а не зачарувати. Тому, аудиторія бачила чимало її сміливих образів, і цей — один з них.

Аліна Гросу

Модні провали зірок

Аліна Гросу має дуже ніжний типаж особистості, а тому контрастні наряди їй зовсім не підходять. Але ніхто не заважає експериментувати

Маша Єфросиніна

Модні провали зірок

Маша Єфросиніна свого часу також занадто багато поставила на свою ідеальну фізичну форму, і перегнула палицю за кількістю сітки. Також складалося враження, що ведучий самій було не дуже комфортно так стояти на сцені.

Злата Огнєвіч

Модні провали зірок

Злата має невеликий зріст, а тому сукні максі їй не підходять, так як вони роблять її пропорції дивними та невигідними для її фігури. Стилісти шоу, судячи з усього, цього не врахували.

Тіна Кароль

Модні провали зірок

Безумовно, Тіна Кароль — неймовірно вродлива жінка, але її біла сукня з сіткою та рюшами більше нагадувала костюм для вечірнього побачення лише вдвох.

Оксана Марченко

Модні провали зірок

Колись Оксана Марченко вважалася іконою стилю, але зараз її сукні — це здебільшого демонстрація відсутності смаку. І ця блискуча сукня — реальний тому приклад.

Світлана Лобода

Модні провали зірок

Показувати ноги та прикривати живіт під час вагітності було не найкращою ідеєю, адже в результаті фігура артистки візуально стала виглядати максимально дивно. Але Світлана була все одно щаслива.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.