Має двох дітей та багатого чоловіка: чим займається єдина донька Сулеймана та Хюррем з “Величного століття”

Після завершення багатосерійного турецького серіалу минуло багато часу. Як змінилася за цей час акторка, що зіграла єдину доньку великого султана?

Завдяки ролі Міхрімах у фільмі “Величне століття” популярність дівчини вийшла далеко за межі рідної країни. І тепер чарівну Пелін Карахан знають усі любителі східних казок. Як зараз живе зірка?

Як виглядає Міхрімах з Величного століття
Як виглядає Міхрімах з Величного століття

У звичайно житті, жінка ще прекрасніша ніж у серіалі. Вона значно подорослішала, проте, як гарне вино стала тільки краща. Пелін має яскраву зовнішність – медове волосся, пухкі губи та густі темні брови. За активністю зірки у соціальних мережах слідкує майже 5 мільйонів читачів.

Як виглядає Міхрімах з Величного століття
Як виглядає Міхрімах з Величного століття

Перший шлюб акторки не був успішним. Незабаром після весілля, пара розлучилася. Пліткували, що причиною стала невірність Пелін, проте вона спростувала чутки. Жінка чекала справжнє кохання. Й знайшла його.

Як виглядає Міхрімах з Величного століття
Як виглядає Міхрімах з Величного століття

У 2014 році акторка вийшла заміж. Її обранцем став бізнесмен Бедро Гюнтай. Наразі пара виховує двох дітей – Алі Деміра та Джана Еюпа. Пелім зізнається, що такого відношення, вона не відчувала у першому шлюбі та повністю задоволена своїм вибором.

Родина акторки, яка зіграла Міхрімах у Величному столітті
Родина акторки, яка зіграла Міхрімах у Величному столітті

Пелін стала однією з найбагатших турецьких акторок. Своїм талантом вона заробила статок в 5 мільйонів доларів. Вона живе зі своєю родиною за містом. Актриса має власний маєток з басейном та садочком. А коханий-бізнесмен, на честь народження другого сина, подарував дружині елітний автомобіль вартістю в 840 тисяч гривень.

Як живе Міхрімах з Величного століття
Будинок Пелін Карахан, яка зіграла Міхрімах у Величному столітті

З дитинства бажанням жінки, була велика родина. Зараз, вона щаслива, адже досягла заповітної мрії. Її шлях для популярності не був легким. Після навчання, вона фактично опинилася на вулиці, без грошей. Акторці довелося багато працювати, але, їй вдалося пройти всі випробування та стати успішною.

Як виглядає Міхрімах з Величного століття
Як виглядає Міхрімах з Величного століття

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?