Даша Малахова вразила рідкісним фото із сином та молодшим на 10 років коханим на еко-фермі: “Кохання”

Знаменита українська журналістка Даша Малахова вразила мережу рідкісним фото, на якому постала разом зі своєю сім'єю. Як зараз виглядає сини зірки, а також її коханий.

Як відомо, Даша Малахова доволі активна соціальних мережах, хоча і не розповідає про своє особисте життя зайвий раз.

Втім, інколи у цьому питанні нам допомагають наші друзі та родичі. Безумовно, у Даші є зіркове оточення, яке часом з великим задоволенням ділитися спільними кадрами з нею. Нещодавно цією людиною стала Анна Саліванчук, яка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії з подругою..

Даша Малахова показала свій відпочинок з коханим та сином

 Даша Малахова показала молодшого на 10 років чоловіка
Даша Малахова показала молодшого на 10 років чоловіка

Так, на кадрах зірка показала, як Даша Малахова проводить час разом зі своїм коханим чоловіком, який молодший за неї на 10 років, а також сином. Зараз сім’я дуже щаслива, і активно проводить час, попри усі негаразди, які відбуваються у нашому житті.

 Даша Малахова показала молодшого на 10 років чоловіка

Відповідні фотографії з’явилися як у блозі Анни, так і у Даші, яка зробила собі репости. На відпочинку сім’я була одягнена у спортивні речі, і доволі теплі, попри хорошу погоду. Повсюди можна побачити зелень та дерева, які от-от розпустять листя.

Нагадуємо, що не так давно Даша розповіла про те, що її чоловік вже переніс 2 операції і має серйозні проблеми зі здоров’ям. Саме з Сергієм Сулімою Даша колись знайшла своє щастя, розлучившись з чоловіком-іноземцем. При цьому зараз колишніх пов’язує не хороша динаміка. За її словами, всі ці роки її із Бакошем синами займався Сергій. Довгий час вона не наважувалася подати на колишнього до суду, проте не так давно набралася сміливості.

Малахова також зізнавалася, що її колишній чоловік почувався абсолютно комфортно в її будинку, і часто приїжджав. Втім, обов’язки батька він не виконував, адже замість нього це робив вітчим дітей. Що зараз з його здоров’ям на даний момент невідомо.

Судячи з хорошого настрою сімейства, справи Сергія йдуть на поправку, і можливо даже незабаром потішить хорошими новинами.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.