44-річний В’ячеслав Узелков переніс серйозну операцію та показав, як виглядає: “Я з новим серцем” (ФОТО)

Знаменитий український спортсмен В'ячеслав Узелков прийшов до тями після серйозної операції на серці та показав, як виглядає прямо з лікарняної палати.

В’ячеслав Узелков прославився на весь світ не тільки як український чемпіон, але як тренер. Зокрема, в межах своєї батьківщини зірка дійсно став медійної персоною, а також допоміг великій кількості людей прийти до форми. Вже у 2013-му В’ячеслав переніс інфаркт.

В’ячеслав Узелков прийшов до тями після операції та показав, як виглядає

В'ячеслав Узелков повідомив про серйозну операцію на серці
В’ячеслав Узелков прийшов до тями після операції та показав, як виглядає

Професійний спортсмен спокійно про це повідомляв, хоча і зайвий раз інтерв’ю про це не говорив. І було цілком очікувано, що незабаром проблеми зі здоров’ям дадуть про себе знати, адже вже на той час його серце почало здавати.

2 місяці тому стало відомо, що у В’ячеслава численні проблеми, у тому числі з ногою. Тоді він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх підписників, в якому нагадав усім батькам, які бажають відправити своїх дітей до професійного спорту, що це прямий шлях до інвалідності. Зокрема сам він вже отримав відповідний статус.

А днями з’ясувалося, що зірка лягає на операцію. 7 квітня він оприлюднив на фотографію, на якій показав, як виглядає вже з новим серцем.

Як і очікувалося, зараз чоловік почувається важко після перенесеного хірургічного втручання, ще й такої складності. Але немає сумнівів, що В’ячеслав встане на ноги і буде проживати щасливе життя разом зі своєю дружиною, адже не так давно він повідомив про нову обраницю в своєму житті.

В’ячеслав Узелков, поки лежав у реанімації, захотів зробити добру справу. Зокрема, фітнес-тренер продумав новий проєкт зі схуднення, який буде безкоштовним.

В’ячеслав Узелков прийшов до тями після операції та показав, як виглядає

“Життя продовжується, значить я теж допоможу комусь. І, поки лежав у реанімації, вигадав новий безкоштовний проєкт зі схуднення. Пару днів відновлення і все дізнаєтесь”, – зазначив фітнес-тренер.

Тож у його підписників буде прекрасна можливість не тільки привітати В’ячеслава його з днем народження, але в спробувати схуднути за його методикою.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.