“Мала задрипанка з кривими зубами”: Ольга Фреймут розповіла, якою була у дитинстві та ким мріяла стати

Справжня леді та панянка, яка бореться за правила етикету розповіла про своє дитинство. Чи завжди зірка була такою "правильною" та як змінилася за довгі роки?

Відома українська телеведуча, зірка Нового каналу та 1+1 Ольга Фреймут має репутацію справжньої леді. Й хоча жінка має складний характер, своїми манерами їй вдалося завоювати прихильність публіки. В одному з інтерв’ю, жінка розповіла про своє минуле. Пропонуємо дізнатися, яким було дитинство Олі.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві
Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

За словами телеведучої, мама завжди вимагала від неї старань та першості і усіх починаннях. Тому, коли жінку спіткали невдачі, вона досить болюче переживала. На додаток, таке відношення до життя разом з жінкою й донині.

“Я запрограмована бути завжди першою. Якщо брати участь у конкурсах, то завжди перемагати, або взагалі не брати участі у них. Якщо жити – то сповна”, – розповідає зірка.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві
Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

В шкільні роки, Оля була справжнім лідером. Жінка пригадує, як в дитинстві вирішила стати монахинею. Тоді весь клас вимушений був на перервах молитися разом з дівчиною. До речі, причиною такої мрії дівчинки була не тільки віра у Бога, а й цікавість до містичного та потойбічного. До того ж вона вважала монахинь стильними.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві
Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

Телеведуча зізнається, що не вважала себе привабливою у дитинстві. Більш того, на думку жінки, вона виглядала жахливо. Лише сумлінна праця на собою та досвід допомогли її перевтілитися.

“Тоді ви б побачили малу задрипанку з кривими зубами, одягнену у бабусину плахту. Якась дивна була, навіть дуже не красива, проте з неадекватними амбіціями”, – пригадує жінка.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві
Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

Проте, потри непривабливу зовнішність, дівчина зустріла перше кохання саме у школі. Але тривало воно не довго. Обранець школярки вчинив негідно та зрадив її з іншою однокласницею. За що поплатився. Бувши ведучою “Підйому”, Оля частенько згадувала його в ефірах та розповідала ганебні історії про нього.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.