З ким був одружений Юрій Горбунов до шлюбу з Катериною Осадчою: старша на 12 років танцівниця балету

Перш ніж одружитися з Осадчою, Юрій прожив 20 років у шлюбі з іншою жінкою. Як виглядає екскохана Горбунова та чим займається зараз, читайте в нашому матеріалі.

Відомий телеведучий та актор Юрій Горбунов вже 7 років у шлюбі з колегою Катериною Осадчою. Проте, в обох зірок за плечима був досвід сімейних стосунків.

Свою першу дружину Горбунов зустрів ще на початку своєї кар’єри. Побачивши її на сцені театру, чоловік відразу закохався. Обраницею шоумена стала балерина, на ім’я Людмила. І не важливо, що жінка на 12 років старша за Юрія. Будь-який вік покоряється коханню. Його не спинив і статус заміжньої жінки. Чоловік вирішив здобути прихильність коханої, не зважаючи на що.

Горбунов показав свою колишню дружину
Горбунов показав свою колишню дружину

Родичі не підтримували вибір Горбунова. Старша жінка, ще й з дитиною. Проте, він пішов наперекір усім, одружився й всиновив дитину Людмили від першого шлюбу. Після весілля кохана відмовилася від кар’єри та присвятила себе родині.

Шлюб шоумена та балерини протримався 20 років. Але зрештою пара розлучилася. Про причини вони не повідомляли, Юрій лише видавав відмовки про різні погляди на життя. Але мережа пліткує, що причиною став його зв’язок з Катериною Осадчою. Проте, за офіційними даними, шлюб з телеведучою укладений за два роки після розлучення, тому, щоб стверджувати про зради немає ніяких підстав.

Юрій та Людмила Горбунови
Юрій та Людмила Горбунови

В інтерв’ю Славі Дьоміному, телеведучий розповів, що періодично спілкується з колишньою. Він повідомив, що наразі жінка в Америці у дітей, проте планує повертатися в Україну. На думку Горбунова, він не може відмовитися від спілкування з людиною, з якою прожив довгих 20 років. Крім того, чоловік зізнався, що боляче переживав розлучення.

“Вона в Америці, у дітей. Вона ще до війни поїхала і зараз хоче повертатися. Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими були пов’язані роками”, – поділився Юрій.

Горбунов показав свою колишню дружину
Горбунов показав свою колишню дружину

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?