Донька Фреймут похизувалася розкішним придбанням у США: 18-річна Злата Мітчелл водить білий позашляховик

На даний момент уся сім'я Ольга Фреймут знаходиться далеко за кордонами України. Втім, шанувальники продовжують слідкувати за життям родини та її розвитком.

Найпершою територію України покинула старша дочка ведучої Злата. Примітно, що дівчинка має британське громадянство, адже є спадкоємицею англійця Ніла Мітчелла. Свого часу Фреймут збиралася будувати майбутнє разом з іноземцем, завагітніла і жила з ним разом, але почалися сильні конфлікти і телеведуча прийняла рішення, що необхідно розходитися.

Зі своїм батьком Злата не спілкується, але громадянство він їй приніс, так само, як і дав своє прізвище.

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США

Незабаром в житті Ольги з’явився інший чоловік. Коли вона вже була популярною телеведучою, в неї закохався виконавчий директор Нового каналу Володимир Локотко. Від нього зірка народила ще двох дітей. На той момент Злата вже була дорослою, і збиралася вступати. На навчання дівчина рушила до Сполучених Штатів Америки, де перебуває більше трьох років.

Тим часом її родина проживає в Лондоні. Судячи з фотографій, які Злата у публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram США, в неї прекрасне молодіжне життя. І фінансова складова також знаходиться на високому рівні, адже Злата на відміну від багатьох американських юнаків, може собі дозволити водити білий позашляховик.

Адже така машина не тільки немало коштує, але й також дуже дорога в обслуговуванні, особливо в Штатах. Так само вона використовує багато палива, яке також не дешеве.

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США. Скріншоти особистої сторінки дівчини

Так, нещодавно у своєму блозі Злата показала, яку машину обрала та придбала. Але дівчина розповідала, що заробила на таку покупку самостійно, або ж їй у цьому питанні допомогла мати, яка на даний момент працює журналістку Великобританії, продає свої лекції, а також активно заробляє через Instagram.

У будь-якому випадку, тепер у Злати є ще ідеї для контенту, адже тепер на її сторінці будуть регулярно з’являтися фото з машини.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.