В Мережу просочилося рідкісне фото молодшої сестри Софії Ротару: носить трендову стрижку боб-каре з чубом

Софія Ротару завжди носила статус вічно молодої співачки, яка знає секрети того, як зберегти свою зовнішність. Але сама артистка ніколи ними не ділилася, запевняючи, що все геніальне – просто.

Насправді косметологи зуміли давно відповісти на питання, яке не давало спокою фанатам артистки. Уся справа в тому, що співачка має досить масивні кістки обличчя, що дає їй можливість виглядати молодо.

І як з’ясувалося, це генетичний подарунок, який отримали майже всі сестри Ротару. Так, Софія Михайлівна та Аурелія Михайлівна — публічні особистості, які постійно світяться на екранах. Але Лідію глядачі бачать не так часто.

Племінниця Софії Ротару показала її молодшу сестру у день народження

Онучка Софії Ротару показала, як сильно стала схожа на свою бабусю
Племінниця Софії Ротару показала її молодшу сестру у день народження

Здебільшого в об’єктив потрапляє дочка Лідії Михайлівни Соня, яка тривалий час намагалася будувати кар’єру в українському шоу-бізнесі. 2 роки тому вона заявила, що більше не буде виступати, так як не хоче боротися за визнання власних талантів, які затьмарює фігура її тітки.

Тим не менш, дівчина продовжує активно вести особистий блог в соціальній мережі Instagram, і нещодавно показала, як виглядає її матір на честь дня її народження.

Племінниця Софії Ротару показала її молодшу сестру у день народження

Лідія менше за всіх схожа на свою рідну сестру Ротару, і тим не менш також виглядає просто фантастично. А от її донька Соня неймовірно схожа на свою маму.

Нагадуємо, що декілька років тому сім’я пережила велике горе. З життя пішов чоловік Лідії. Їхня донька готувалася до весілля, на якому розраховувала побачити обидвох батьків, але торжество було скасоване через цю велику втрату.

Згодом Соня таки вийшла заміж, але свято було тихим і непомітним, все через гори, через яке проходило сімейство. На даний момент усі сестри Ротару залишилися без своїх чоловіків. Ауріка говорила про те, що це схоже на свого роду прокляття. При цьому всі в сестри також були до нестями закохані в своїх обранців, і не захотіли шукати кохання після їх смерті.

Так, за офіційною версією, Софія Михайлівна не мала жодного роману після кончини свого чоловіка, який пішов більше 20 років тому.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.