Залишила класику для Тоні Матвієнко: 5 незвичайних манікюрів Тіни Кароль, які стали хітом цієї весни (ФОТО)

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вже давно стала впливовою особистістю і в сфері моди. Адже на артистку також рівняються у плані одягу та стилю.

Тіна Кароль має доволі поширений типаж зовнішності “тепла осінь”. В неї світла шкіра, волосся, голубі очі, завжди легкий макіяж. Так само одяг зірка обирає собі відштовхуючись від свого типажу, тому зазвичай це пастельні відтінки, які підкреслюють її сильні сторони. Звичайно, будь-який стиль також доповнює дизайн нігтів. І Кароль у цьому питанні в тренді.

Молочно-прозорий

Тіна Кароль показала 5 варіантів цікавого манікюру на весну

Цей варіант нігтьового покриття тримається в тренді вже декілька років, і досі з нього не виходить. Пояснюється це досить просто, адже такий манікюр підходить абсолютно до будь-якої нагоди, а також поєднується з будь-яким одягом: неважливо, збираєтеся ви на конференцію, чи підкорює та всіх розкішною сукнею.

Сяюча симфонія

Тіна Кароль показала 5 варіантів цікавого манікюру на весну

Безумовно, для ефектного виходу на сцену Тіні Кароль необхідно бути яскравою та сяючою. У цьому питанні також допомагає манікюр. Нещодавно на концерті артистка показалашся з блискучим візерунком, який ідеально поєднувався з її рожевим костюмом.

Прозоре покриття

Зараз прозоре покриття найбільш популярне в азійських країнах. Таким чином дівчата демонструють, що вони доглядають за собою, але при цьому не зміщують фокус з натуральної краси, від чого руки стають аристократично красивими.

Тіна Кароль показала 5 варіантів цікавого манікюру на весну

Нюд

Тіна Кароль показала 5 варіантів цікавого манікюру на весну

Нюдові нігті також завжди в темі, адже вони взагалі не заважають, який одяг ви би для себе не обрали. Це виглядає дуже елегантно, просто і при цьому підкреслює нашу красу.

Ніжно-рожевий

Тіна Кароль показала 5 варіантів цікавого манікюру на весну

Ніжно-рожевий вимагає більшої уваги до підбору одягу, але в цілому він прекрасно поєднується з пастельними тонами, яким і надає перевагу Тіна Кароль.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.