Ксенії Мішиній подарували квіти з Червоної книги: екс-холостячку “задобрити” тюльпанчиками не вийде

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила мережу незвичайним подарунком, який отримала днями. Мова йде про квітку, яка на перший погляд не виглядає такою цінною.

Але часом ми дійсно не можемо спершу оцінити красу та цінність певних речей, але тільки-но ми дізнаємося про них більше, як починаємо бачити предмети під іншим кутом. Так сталося із Ксенією Мішиною, яка нещодавно отримала доволі рідкісний подарунок.

Ксенія Мішина показала, які незвичайні квіти їй подарував син

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки
Ксенія Мішина показала, які незвичайні квіти їй подарував син

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, який був зроблений на природі. На знімку вона показала прекрасно жовту квітку, польову, яку їй підніс її син Платон. Варто відмітити, що свого спадкоємця Ксенія виховує так, щоб мовляв майбутня дружина поруч з ним почувалася щасливою.

Мішина неодноразово говорила про свій гіркий досвід стосунків з представниками протилежної статі і зізналася, що свого спадкоємця хоче виховати таким чином, щоб її брала гордість перед дівчатами.

Звичайно, хлопець також активно навчається акторській майстерності, вже активно пробує себе у ролі каскадера, а також слідкує за своєю зовнішністю та здоров’ям. Хлопець вже навіть зіграв у фільмі та отримав за це гонорар, який витратив собі на велику покупку — придбав iPhone.

Ксенія Мішина показала, які незвичайні квіти їй подарував син

Але деякі речі купити не можна. Наприклад, увагу, яку ми даруємо своїм улюбленим людям. Нещодавно Платон подарував матері незвичайну жовту квітку, яка виявилася рідкісним видом, що занесений до Червоної книги. А тому зривати її було не можна.

Ксенія не стала приховувати і розповіла про те, що через незнання вони сином допустили таку помилку, але з найкращих намірів.

Нагадуємо, що днями Ксенія Мішина вперше натякнула на свої нові стосунки через 3 роки після розставання з Олександром Еллертом. Пара змогла розійтися на з першого разу, після чого ще досить довго підтримувала спілкування.

Хоча Ксенія наполягала, що сходитися з гумористом не збирається, так просто попрощатися з ним не змогла. Їхня остання зустріч відбулася в Карпатах в день евакуації. Після цього доля їх розвела по різних континентах. Зараз Олександр знаходиться в Сполучених Штатах Америки, а Ксенія нібито перебуває в новому романі.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?