“Наша найбільша мрія”: Іванна Онуфрійчук повідомила про вагітність та показала свій великий круглий живіт

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вже давно говорила про те, що хоче стати матір'ю, і ось нарешті зірка повідомила щасливу новину своїм фанатам.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж 3 роки тому. Щаслива пара зіграла розкішне весілля спочатку на Мальдівах, а після повернулася до Києва, щоб ще збільшим розмахом влаштувати свято свого кохання. Обранцем зірки став ніхто інший, як казахстанський мільйонер на ім’я Алмаз. Своє прізвище чоловік досі приховує, хоча ніколи не боїться зайвий раз показатися у кадрах дружини.

Після весілля пара перебралася до Швейцарії. Але Іванна до 24 лютого жила на дві країни, адже в Києві на неї чекали зйомки. Бізнесмен такому був не радий, але виступити проти не міг.

Іванна Онуфрійчук повідомила про вагітність та показала свій великий круглий живіт

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера

Іванна Онуфрійчук стане матірʼю вперше: ведуча чекає на поповнення

Доля склалася таким чином, що нічого робити не довелося. Зараз Іванна постійно разом з чоловіком. Уся її рідня перебралася до Женеви, а телеведуча тим часом здебільшого займається різноманітними тренінгами, яких розповідає українським жінкам про те, як саме перебратися за кордон та влаштувати там своє життя.

Більше року тому телеведуча також розповіла про те, що вони з чоловіком планують стати батьками. Але до цього питання вони підійшли з усією серйозністю та звернулися до лікарів. Тобто готувалися до цього особливого стану грамотно.

Зовсім не дивно, що шанувальники постійно намагалися вгадати, чи вагітна Іванна зараз, адже вона то одягала занадто вільні сукні, то нібито спеціально ховала свою талію. І ось цей день настав. Онуфрійчук оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала свій великий живіт.

Тобто телеведуча вже без сумнівів знаходиться на останніх термінах вагітності і вже незабаром стане матір’ю. А у дописі до публікації вона підтвердила своє цікаве положення, заявивши, що їхня найбільша мрія вже збулася.

Коли саме заплановані пологи, і де буде народжувати телеведуча поки що невідомо. Втім, існує імовірність того, що маля вже народилося, адже зірки часто публікують фотографії з вагітності після пологів.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.