Мішель Андраде показала маму-красуню, яка виглядає максимум на 35: ось чию вроду успадкувала знаменитість

Знаменита українська співачка Мішель Андраде показала, як виглядає її матір. Усі деталі про родину виконавиці дізнайтеся в нашому матеріалі.

Тільки-но Мішель Андраде з’явилася на українському телебаченні, одразу ж прикувала до собі погляди, адже на вітчизняній естраді давно не з’являлося таких неймовірних красунь.

Для дівчини одразу ж знайшовся продюсер. Ним став Потап, який гучно та красиво ввів її в колектив. Однак, за стрімким злітом послідував період стагнації. Артистка довго не мала хітів, а потім зізнавалася, що частково це сталося за її провини.

Мовляв, продюсерський центр знав, як її просувати, але Мішель дуже хотіла займатися власною творчістю, обирати пісні та музику, тощо. В результаті це привело до розірвання контракту, який відбувся 2022-го.

Мішель Андраде показала маму-красуню і ніжно привітала її з важливим святом

Мішель Андраде засвітилася у серіалі
Андраде показала маму-красуню і ніжно привітала її з важливим святом

На той момент Мішель вже спробувала себе у ролі телеведучої, і активно почала просуватися в соціальних мережах. Навіть зараз за нею слідкує велика кількість людей, хоча Мішель поки що не може похизуватися проривами в кар’єрі.

Навпроти, вона може похизуватися своєю матір’ю, від якої і успадкувала вроду. Нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram свіжі кадри, на яких показала жінку, від якої успадкувала зовнішні дані. Матір Мішель відсвяткувала свій день народження, тож співачка використала цей інфопривід, щоб показати світу жінку.

Мішель Андраде показала маму-красуню і ніжно привітала її з важливим святом. Скріншоти особистої сторінки зірки

Кадри були зроблені в Італії. Судячи з усього, на даний момент Мішель знаходиться в поїздці разом з рідними. І у коментарях підписники одразу ж почали ділитися своїми приємними враженнями від побаченого, а також дарувати компліменти іменинниці.

Нагадуємо, що не так давно Мішель давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про свої стосунки з Потапом. Зірка не розповіла нічого скандального, однак Олексій, судячи з усього, образився на свою колишню підопічного. Зараз вони не підтримують зв’язок.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?