Світлана Лобода показала 13-річну дочку Євангеліну від чоловіка, з яким давно не разом: копія мами (ФОТО)

Знаменита українська співачка Світлана Лобода нарешті показала свою підросло дочку, яка нещодавно святкувала день народження. Як зараз виглядає спадкоємиця зірки?

Як відомо, останні декілька років Світлана Лобода веде особливо закритий образ життя. Ні про її чоловіка, ні про місце проживання, ні про що інше фанати не мають жодної інформації. Неодноразово журналісти намагалися під час інтерв’ю встановити правду, але зірка захищає свою приватність, і особливо обранця та дітей.

Світлана Лобода показала свій новий образ
Світлана Лобода показала, як виглядає її старша дочка Євангеліна

Світлана Лобода показала, як виглядає її старша дочка Євангеліна

Але свою старшу дочку зірка народила ще за часів, коли була досить відкритою з публікою. Тому Єва звикла до уваги, і показує своє обличчя. Нещодавно дівчинка святкувала свій черговий день народження, і на честь цього Світлана Лобода розмістила в Інстаграм серію знімків із 13-річною донькою, батьком якої є хореограф Андрій Цар.

“Я так пишаюся тобою і так люблю тебе, моя добра, мудра, красива, ранима, розумна дівчинка! Нехай твоя дорога буде легкою і дуже цікавою! Я завжди буду поряд і завжди і в усьому підтримаю тебе”, – написала співачка у своєму мікроблозі.

Світлана також виховує 6-річну доньку Тільду, особу батька якої вона вважає за краще приховувати.

Нагадуємо, що раніше артистку підозрювали у таємному романі з німецьким рок-музикантом Тіллем Ліндеманом. Подейкували, що саме він є батьком дівчинки. Ґрунтом для пліток стали численні спільні знімки співачки та її німецького колеги, а також ім’я, яке зірка підібрала для своєї спадкоємиці.

Але вже пізніше колишня продюсерка Світлани розповіла про те, що насправді усе це був шалений піар-хід, який навіть не обговорювався з Ліндеманом. Мовляв, таким чином Світлана вирішила підняти свій престиж та інтерес до своєї особистості, зокрема і за кордоном.

Сама ж Лобода ніколи навіть не говорила про те, що її щось пов’язує з музикантом. На даний момент відомо, що її чоловік пов’язаний з бізнесом, а також підтримує Україну.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.