Як виглядає доросла донька Наталії Сумської, про яку ходить незавидна слава: їй вже за 40 (ФОТО)

Знаменита українська акторка Наталія Сумська має двох прекрасних дітей від різних чоловіків. В'ячеслав Хостікоєв досяг помітного успіху у кар'єрі, а от його сестра залишається в тіні.

Дарина Мамай народилася у шлюбі Наталії В’ячеславівни з Ігорем Мамаєм. Хоча кінооператор дійсно дуже любив свою дружину, збалансувати сімейне життя парі не вдалося, тож вони прийняли рішення розійтися.

Так як дівчина була доволі близька з театральною трупою, мала прекрасне уявлення про те, як будується вистава та кіно, звичайно, вона також присвятила своє життя творчості.

Наталія Сумська показала, як виглядає її доросла дочка

Дарина Мамай із Наталією Сумською
Дарина Мамай із Наталією Сумською

Втім, Дарина пішла у музичному направленні. А вже згодом дівчина почала будувати своє особисте життя, вийшла заміж та народила дитину. Тоді родина ще не знала, що ця історія не завершиться щасливо для красуні. Незабаром з маленькою донькою вона повернулася у батьківський дім.

3 роки тому Наталія В’ячеславівна настільки сильно почала переживати за свою спадкоємицю та її здатність про себе подбати, що розповіла в інтерв’ю доволі цікаві деталі.

За її словами, Дарина має проблеми з роботою і не може працевлаштуватися. Мовляв, так само як її батько, чекає, коли ж її запросять, замість того, щоб працювати над цим питанням. Окрім того акторка розповіла, що зараз вона утримує свою дочку та онучку. Чи змінилася ця ситуація за 3 роки достеменно невідомо. Втім, рідний брат Дарини В’ячеслав зараз живе окремо разом зі своєю обраницею.

Нещодавно юнак потрапив у гучний скандал через те, що розкритикував двоюрідну сестру Антоніну за її життя в Москві. Ольга Сумська не змогла стриматися, коли почула, що В’ячеслав критикує її дочку, і доволі неоднозначно висловилася на адресу хлопця та журналіста, який брав даний коментар. Тоді ж стало відомо, що родина Наталії Сумської не була присутня на похороні бабусі Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської.

Дарина тим часом не дає жодних інтерв’ю, ніяких коментарів, і веде закритий образ життя, що призводить до того, що єдине джерело інформації про неї — це її мама.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?