Козловський оприлюднив нові фото з вагітною дружиною і ніжно звернувся до неї: “Дорогоцінний чоловік і тато”

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський здивував мережу свіжими кадрами, на якому показав, як виглядала його кохана дружина на останніх термінах вагітності.

Буквально декілька місяців тому стало відомо про те, що Віталій Козловський одружився. Преса одразу звернула увагу на таке несподіване рішення, і запідозрила дещо інтригуюче. І це виявилося правильним відчуттям, адже незабаром Богдан Беспалов заявив, нібито дружина Віталія Козловського чекає на дитину, і от-от має народити.

Вражаючої новини та піар-ходу не вийшло, адже вже через декілька днів на екрани потрапив кліп артиста, в якому він і повідомляв, що стане батьком. І не важко здогадатися, хто став ініціатором такого ходу, адже обраниця Віталія — його піарниця.

Віталій Козловський показав архівні фотографії з вагітною дружиною

Віталій Козловський розповів, чому раніше співав російською
Віталій Козловський показав свою дружину під час вагітності

Втім, фанати дійсно пропустили дуже важливий етап у житті артиста, — очікування первістка. Тож нещодавно зірка вирішив, очевидно, компенсувати цей момент і оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію фото, на яких показав, як виглядала Юлія, коли була вагітна та мала у своєму животі вже сформований плід.

Співак лаконічно підписав повідомлення з дружиною та звернувся до коханої.

“Моя! Чи це вже можна в такому положенні говорити мої?” – написав Козловський.

Юлія Бакуменко прокоментувала романтичне повідомлення Козловського, де вказала, що він найкращий чоловік та батько.

“Наш найдорожчий чоловік та тато”, – написала дружина співака.

Нагадуємо, що за останні декілька років в мережі неодноразово з’являлися плітки про роман артиста з його менеджер кою. Подейкували, що навіть заручений він розірвав нібито через закоханість в Юлію. Бакуменко уже основним чином підозрювали через те, що вона тривалий час була фанаткою артиста.

Дуже довге співробітництво при тому, що у зірки були серйозні проблеми з фінансами та продюсером також були підгрунтям для підозр. Врешті-решт, правда відкрилася, але нею вже нікого не можна було здивувати. Адже про Бакуменко чули неодноразово.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.