Слава Камінська показалася після пластики і вразила виглядом: екс-чоловік казав, що зірка не може зупинитися

Відома українська співачка Слава Камінська вийшла на зв'язок та показала, як змінилася. Колись колишній чоловік зірки звинувачував її у тому, що вона не може зупинитися.

Ще декілька років тому колишній чоловік Слави Камінської давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше прокоментував розлучення зі співачкою. В інтерв’ю він зізнався, що нібито головною причиною розставання з дружиною стала її боротьба за ідеальну зовнішність. Мовляв, любов до пластики перейшла усі межі, артистка не знала, коли зупинитися.

Слава Камінська показала, як виглядає після пластичних операцій

Слава Камінська показала, як виховує свою дочку
Слава Камінська показала, як виглядає після пластичних операцій

Так, нещодавно зірка знову заінтригувала публіку імовірними змінами у зовнішності. Зазначимо, що Слава Камінська тримає секрет та конкретно не розповідає, на які саме пластичні операції наважилася. Раніше співачці зробили операцію на обличчі в зоні очей, а також збільшили зону декольте.

Слава Камінська показала, як змінилася після пластики

Однак на цей раз все вказує на те, що вона наважилася на блефаропластику, а також зробила щось з підборіддям, адже на ньому можна помітити легкі синці.

Нагадуємо, що зараз артистка знаходиться в Нідерландах разом зі своїми дітьми та новим коханим. Едгар Камінський також виїхав з України та знаходиться за кордоном, але свої місцеположення приховує. Час від часу екс-подружжя бачиться заради спільних дітей.

Слава декілька разів поверталася в Україну по справах, і навіть переклала свої пісні на українську, але поки що її кар’єра стоїть на паузі. Окрім того, артистка скаржилася, що не звикла до відсутності послуги, і їй важко впоратися з дітьми самостійно. Це викликало неоднозначні відгуки у публіки, але заява не залишилася без уваги.

Після вона натякала на заплановані пластичні операції, і неможливо заміжжя, і навіть на вірогідність вагітності. Але усе це виявилося лише пустими жартами, і не мала жодного сенсу. Едгар на заяви своєї колишньої дружини майже не реагує публічно. Так само Слава так і не прокоментувала зізнання Едгара щодо причини їхнього розлучення.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.