Намагалися бути непомітними: Оля Полякова, Софія Ротару і Аліна Гросу відвідали пластичного хірурга (ФОТО)

Зірки шоубізу всіляко намагаються підтримувати гарний зовнішній вигляд. Для цього знаменитості можуть вдаватись до послуг пластичних хірургів, однак нерідко їм приписують пластику користувачі мережі.

Оля Полякова

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово отримувала закиди про пластику. Зірку навіть засвітили в одному з епізодів проєкту “Викриття”, де пластичні хірурги аналізують обличчя знаменитостей по фото. Експерти програми провели справжнє розслідування та знайшли спеціалістів зі столичної клініки, до послуг яких вже тривалий час вдається Полякова.

За словами косметологів, співачка проти хірургічних втручань, натомість вона регулярно відвідує салони задля легких косметологічних процедур.

“Оля від природи має хорошу генетику, плюс веде здоровий спосіб життя. Оля – приклад правильного відношення сучасної дівчини до косметології, яка містить в собі цілий комплекс довготривалих процедур, які мають пролонгований результат”, – прокоментували спеціалісти.

Сама ж Полякова у своїх соцмережах також спростовує закиди про пластику. Артистка зазначає, що секретом підтягнутого тіла є спорт та підтримка фізичної форми, а зовнішності – ретельний косметологічний догляд.

Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику
Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику

Софія Ротару

Співачка Софія Ротару завжди вражала шанувальників зовнішнім виглядом. Окрім того, що артистка виглядає дуже доглянуто, користувачам мережі важко повірити, що їй вже 76 років.

Сама Ротару тему краси та догляду не коментує, проте спеціалісти програми “Викриття” розповіли про ймовірні послуги, які випробувала на собі виконавиця.
Пластичний хірург Сергій Дербак вважає, що зірка робила СМАС-підтяжку обличчя, блефаропластику, а також ін’єкції ботоксу для неї є регулярним ритуалом. За словами експерта, про це свідчить мінімальна кількість зморшок на її обличчі.

Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику
Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику

Аліна Гросу

Вже протягом багатьох років своєї співочої кар’єри, 28-річна артистка Аліна Гросу регулярно отримує запитання про пластику від аудиторії. Кожен інтерактив з підписниками у Instagram не обходиться без розмов про хірургічні втручання. Як зізнається сама Гросу, її так втомили подібні закиди, що вона готова пройти детектор брехні.

У своєму фотоблозі Аліна продемонструвала користувачам знімки зі свого підліткового періоду, на яких можна побачити, що її зовнішність майже не змінилась. На запитання про ринопластику Гросу відповідає коротко:

“Куди мені той ніс треба було зменшувати? Він все життя міні”

Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику
Полякова, Ротару та Гросу зробили відверте зізнання про пластику

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.