Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка: “Ще один синочок в мене тепер”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила мережу раптовим новиною про те, що в її сім'ї з'явився улюбленець. Реакція зірки та її сина розчулила мережу.

Ксенія Мішина та її син Платон декілька років тому оселилися у власній квартирі, про придбання якої акторка мріяла досить довго. Звичайно, мали місце ремонти, переїзди, тощо. Втім, зірка з натхненням підходила до усіх цих питань, попри непрості часи в країні.

І за ці 2 роки багато чого змінилося. Наприклад, Ксенія встигла взяти участь у декількох проєктах за кордоном. Зокрема, в Бельгії та Хорватії. Платон вже також не залишився без діла, і отримав свою першу роботу, за яку навіть йому заплатили крупний гонорар.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді
Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка

Але на цьому позитивні зміни у житті сім’ї зірки не зупинилися. Так, нещодавно Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала нового члена їхньої родини.

Мішина взяла маленького песика та зробила сюрприз своєму сину, який дуже давно мріяв про улюбленця. Платон настільки розчулився, що аж заплакав, адже для нього це було серйозною несподіванкою. Тим паче, що Ксенія сховала песика в коробці: Платон до останнього не знав, який подарунок на нього чекає.

Але в коментарях знайшлися не тільки, кому цей сюрприз дуже сподобався. Деякі всерйоз розкритикували акторку за те, що вона замість того, аби взяти тварину з притулку, яка залишилася без даху над головою придбала розкішну породу.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Ксенія Мішина вперше натякнула на те, що знову перебуває в стосунках. Зокрема, акторка оприлюднила кадри, на яких показала, що дуже близька з героєм знімків.

Тим часом її колишній обранець Олександр Еллерт живе в США. Чоловік постійно знаходиться у гастролях та виступає з номерами у Штатах. Зокрема, неодноразово брав участь у проєктах російського коміка Незлобіна.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?